Από τον Θεόδωρο Ελευθερίου
ΥΛΙΚΑ
2 γαλατάκια σοκολάτας Χαραλαμπίδης Κρίστης
1 σκουπ πρωτεΐνη σοκολάτας
1 κ.σ κακάο
2 κ.σ κορν φλάουρ
1 κ.γ βανίλια
2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε μέχρι να σφήξει το μίγμα.
Βάζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!