ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 200γρ κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης Φρέσκια ρίγανη Για τη μους αναρής: 150γρ αναρή ανάλατη 1500γρ στραγγιστό γιαούρτι 200γρ αγγουράκια ξιδάτα ψιλοκομμένα...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 200γρ κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης Φρέσκια ρίγανη Για τη μους αναρής: 150γρ αναρή ανάλατη 1500γρ στραγγιστό γιαούρτι 200γρ αγγουράκια ξιδάτα ψιλοκομμένα...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ ½ φλ. ρύζι γλασέ 1 φλ. νερό 1 πρέζα αλάτι 4 φλ. γάλα 4 κουταλιές ζάχαρη 3 κουταλιές καλά γεμάτες...
Προσθήκη στα αγαπημένα Μια εναλλακτική πρόταση για πρωινό, που μοιάζει με με μούσλι, αλλά περιέχει και αβγά και φτιάχνεται σαν τα αγαπημένα μας crambled...
Προσθήκη στα αγαπημένα Η γρήγορη και άμεση απάντηση είναι από ένα εμφατικό «ΟΧΙ, προς Θεού» ως ένα πανικοβλημένο «ΟΧΙ, με τίποτα»! Γιατί όχι απλά...
Προσθήκη στα αγαπημένα Κρασιά της καρδιάς και της ψυχής. Έτσι χαρακτηρίζονται τα κρασιά του Οινοποιείου Αργυρίδη που βρίσκεται στο κέντρο ενός από τα σημαντικά...
Προσθήκη στα αγαπημένα Κίνηση-κλειδί σύμφωνα με μελέτες, είναι το πρωινό να περιλαμβάνει αυγά, αφού έτσι μπορούμε να προσλάβουμε μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης. Στα παιδιά, ωστόσο,...
Το παγωτό είναι τέχνη, που όταν κάποιος την αγαπήσει βλέπει να ανοίγεται ένας πολύτιμος κόσμος μπροστά του. Και όπως σε όλες τις τέχνες, η...
Η μουσακάς είναι ένα παγκόσμιο και ταυτόχρονα τοπικό φαγητό της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στη σύσταση, τη δομή και τη...
Ο νεαρός σεφ που ξεκίνησε να φτιάχνει φαγητά για τους φίλους του σε μια vintage κουζίνα στην καραντίνα μάς μιλά για την τρέλα των...
Το καλοκαιράκι -και όχι μόνο- δηλώνουμε λάτρεις της πατάτας. Στο καθιερωμένο κουίζ της Τετάρτης στο Viber σάς ρωτήσαμε ποια είναι η αγαπημένη σας εκδοχή:...