ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα Καμιά φορά λένε ότι είναι οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ειδικά στη μαγειρική είναι το παν, για το αποτέλεσμα...
Hi, what are you looking for?
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα Πασπαλισμένες με κακάο, μικρές σφαιρικές τρούφες σοκολάτας με κρέμα γάλακτος και αρωματισμένες με αλκοολούχο ποτό, είναι πραγματικά ακαταμάχητες. Χρόνος: ½ ώρα...
Προσθήκη στα αγαπημένα Καμιά φορά λένε ότι είναι οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ειδικά στη μαγειρική είναι το παν, για το αποτέλεσμα...
Αυτή την Κυριακή 29/09 το Cantina, που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, συνοδεύεται από ένα podcast που παρουσιάζει τους υπέροχους ανθρώπους, τόπους, προϊόντα και...
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν τα παρακάτω: 1. Την εφημερίδα2. Το μηνιαίο περιοδικό...
Στην ιστορική Στοά Αρσακείου στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται το νέο concept «ΣΤΟΑ», η πρότυπη, ελληνική προσέγγιση της ραγδαία αναπτυσσόμενης τάσης των πολυχώρων εστίασης...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας τύπος ορυκτού αλατιού που εξορύσσεται κυρίως από τα αλατωρυχεία στο Khewra του Πακιστάν, τα οποία βρίσκονται...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό κιμά βοδινό 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. τυρί τσένταρ 8...
Προσθήκη στα αγαπημένα Οι απανταχού λάτρεις αυτού του ποτού γνωρίζουν πως το ουίσκι δεν απολαμβάνεται μόνο σαν απεριτίφ ή χαλαρωτικό ποτό, αλλά είναι επίσης...
Τα ρολάκια κανέλας ή cinnamon rolls είναι ένα γλυκό που αγαπάμε πολύ, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Κάποτε τα αναζητούσαμε έξω στις καλύτερές τους εκδοχές,...
Η τάση του zero waste έχει έρθει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, και προστάζει τη δημιουργία μηδενικών απορριμμάτων. Παρότι είναι...
Το κελυφωτό φιστίκι κρύβει μέσα του τόση γεύση που δεν πρέπει να το δοκιμάζουμε σε μία μόνο του εκδοχή. Παραγωγοί, το μετατρέπουν-μεταξύ άλλων- σε...