ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Παντελή Σοφοκλέους ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό Φτερούγιες κοτόπουλο 50γρ. Κύμινο 50γρ. Πάπρικα 50γρ. Πιπέρι Καγιεν 30γρ. Αλάτι 10γρ. Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
Hi, what are you looking for?
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα Πασπαλισμένες με κακάο, μικρές σφαιρικές τρούφες σοκολάτας με κρέμα γάλακτος και αρωματισμένες με αλκοολούχο ποτό, είναι πραγματικά ακαταμάχητες. Χρόνος: ½ ώρα...
Η καθαριότητα είναι μια δουλειά που δε λείπει από κανένα σπίτι αφού αποτελεί καθημερινή συνήθεια για όλους μας. Μπορεί βέβαια να μην...
Σε κάθε ευκαιρία, κάθε εποχή και υπό οποιαδήποτε συνθήκη, το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Πρωτεύουσα δε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Παντελή Σοφοκλέους ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό Φτερούγιες κοτόπουλο 50γρ. Κύμινο 50γρ. Πάπρικα 50γρ. Πιπέρι Καγιεν 30γρ. Αλάτι 10γρ. Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον σεφ Prodan Bonev ΥΛΙΚΑ 4 στήθη πάπιας 50 γρ. βαλσαμικό ξύδι 50 γρ. μέλι 30 γρ. Worcestershire sauce 30...
ΥΛΙΚΑ200 γρ. σφολιάτας2 μήλα1 κουταλάκι ζάχαρη2 κουταλιές βούτυρο ανάλατοΚανέλα1 χτυπημένο αβγό½ φλ. χοντροκομμένα καρύδια ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε τη σφολιάτα μας σε στενόμακρες λωρίδες 12-15εκ. πλάτος. Τρυπάμε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Οι διατροφικές οδηγίες γενικά προτείνουν να καταναλώνουμε περίπου 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα για να διατηρήσουμε μια ισορροπημένη και...
Προσθήκη στα αγαπημένα Για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για περισσότερο χρόνο, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: Διατήρηση σε θερμοκρασία δωματίου: Οι μπανάνες...
Προσθήκη στα αγαπημένα Ανοιχτό πλέον και τα μεσημέρια, το Kuzuba εξακολουθεί να δίνει έμφαση στα κυπριακά προϊόντα και τις εποχιακές τοπικές πρώτες ύλες. Τα...
Οι τηγανητές πατάτες είναι ένα κορυφαίο πιάτο από όλες τις απόψεις. Μεγαλειώδεις μέσα στην απλότητά τους, αρέσουν σε όλους και ταιριάζουν με τα πάντα....
Οι νέες διατροφικές τάσεις στο πρωινό απορρίπτουν τα επεξεργασμένα προϊόντα και στρέφονται σε υγιεινές επιλογές που δυναμώνουν σώμα και πνεύμα. Η συστηματική κατανάλωση πρωινού...
To umami είναι η πέμπτη διάσταση της γεύσης, που αναγνωρίζεται απ’ τους αισθητήρες της γλώσσας μας στο φαγητό, όπως το πικρό, ξινό, αλμυρό και...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το La Petite Maison (LPM) Λεμεσού με περηφάνια ανακοινώνει μια συναρπαστική νέα συνεργασία με το The Macallan, ένα από τα πιο...