ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Το νέο μαγειρείο PALEOS άνοιξε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε ένα κτήριο με ιστορία που ξεκινάει από το 1890 φέρνοντας στο τραπέζι κλασικές...
Hi, what are you looking for?
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα Πασπαλισμένες με κακάο, μικρές σφαιρικές τρούφες σοκολάτας με κρέμα γάλακτος και αρωματισμένες με αλκοολούχο ποτό, είναι πραγματικά ακαταμάχητες. Χρόνος: ½ ώρα...
Η καθαριότητα είναι μια δουλειά που δε λείπει από κανένα σπίτι αφού αποτελεί καθημερινή συνήθεια για όλους μας. Μπορεί βέβαια να μην...
Σε κάθε ευκαιρία, κάθε εποχή και υπό οποιαδήποτε συνθήκη, το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Πρωτεύουσα δε...
Το νέο μαγειρείο PALEOS άνοιξε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε ένα κτήριο με ιστορία που ξεκινάει από το 1890 φέρνοντας στο τραπέζι κλασικές...
Τι ακριβώς κάνει μία χύτρα ταχύτητας; Με λίγα λόγια, μας επιτρέπει να μαγειρεύουμε σε υψηλότερες θερμοκρασίες, επιταχύνοντας το μαγείρεμα. Αυτός ο τρόπος μαγειρέματος είναι...
Αν καθίσετε με την πλάτη στο μαγαζί βλέπετε τους χοντρούς τοίχους της βυζαντινής εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων από τον 11ο αιώνα με ένα προστατευτικό...
Λίγα καλοκαίρια έχω πεθυμήσει το φθινόπωρο και φέτος είναι ένα από αυτά. Κάτι η δυσφορία της ζέστης, κάτι ο Αύγουστος στην Αθήνα λόγω κάποιων...
Το φαγητό παίζει αρκετά συχνά καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη οθόνη, αποτελώντας μέρος της πλοκής. Σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζονται άγνωστα στο κοινό φαγητά, ενώ σε...
Νόστιμες και παραδοσιακές, οι χυλοπίτες είναι ένα πιάτο που συνδυάζεται υπέροχα με πρόβατο και χαρουπόμελο, σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή. Σε μια πλατιά κατσαρόλα...
Εγκαίνια με party, προσφορές και εκπλήξεις για την νέα και φρέσκια εμπειρία living από την Κωτσόβολος. Custom έπιπλα κουζίνας, συσκευές τεχνολογίας, ακόμη και ενεργειακές...
Ένα πιάτο με ψάρια και θαλασσινά έχει αναμφισβήτητα υψηλή διατροφική αξία με πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Ωστόσο, δεν επιλέγουμε όλοι να τα καταναλώνουμε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να τρώνε μελάτο αυγό με ασφάλεια συνήθως γύρω στα 5 έτη. Αυτό συνδέεται με τον κίνδυνο...
Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο Viber σας θέσαμε ένα δίλημμα, για ποιο φθινοπωρινό υλικό θέλετε να μάθετε περισσότερες συνταγές: για το κυδώνι ή το...