Connect with us

Hi, what are you looking for?

Θεσσαλονίκη: Πού διασκεδάζουμε όταν θέλουμε να βγούμε βράδυ; Θεσσαλονίκη: Πού διασκεδάζουμε όταν θέλουμε να βγούμε βράδυ;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Θεσσαλονίκη ήταν διάσημη για τη νυχτερινή της ζωής. Από μπουζούκια, κουτούκια μέχρι μπαρ, club και ελληνάδικα, αυτή η πόλη δεν κοιμόταν σχεδόν πότε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

H Αγγελική Θρουβάλα είναι η ψυχή, το μυαλό και τα χέρια που βρίσκονται πίσω από το ζαχαροπλαστείο Pastry Sinners. Με αυτό το τολμηρό και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η ιδιαίτερη γεύση και το μεθυστικό άρωμα του καρδάμωμου, αυτού του εξωτικού μπαχαρικού που έρχεται από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα, προσδίδει, εύκολα,...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ναι, είναι ο καιρός της κολοκύθας και την αγαπάμε γιατί μας φέρνει στο μυαλό παραμύθια, αχνιστές σούπες, φαναράκια και βράδια δίπλα στην φωτιά. Θα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σκεφτόμασταν μια μέρα με τα κορίτσια στο στούντιο, οτι οι gen z της ομάδας δεν έχουν εικόνα τι τρώγαμε στα 90’s. Σκέφτηκα λοιπόν να...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συστατικά1 κιλό (περίπου) φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 2 ½ εκ. περίπου,3 κουταλιές ελαιόλαδο,1 κουταλιά ψιλοκομμένηφρέσκια ή ξηρή ρίγανη,1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξηρό...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Από Frixos Personal Chefing ΥΛΙΚΑ2 Πισσουρκώτικο Aιγοπρόβειο (χωριάτικο) Χαλλούμι, Χαραλαμπίδης Κρίστης1 κ.γ. Σουσάμι120g Μαγιονέζα50g Σάλτσα γλυκού τσίλι15g Καυτερή σάλτσα τσίλι, όπως...

Advertisement
Advertisement