ΣΥΝΤΑΓΕΣ
To «τραχανόχορτο», ονομάστηκε έτσι από τους Χιώτες γιατί χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στην παρασκευή του τραχανά. Πρόκειται για ένα πολυετές αρωματικό φυτό με ευχάριστη γεύση...
Hi, what are you looking for?
H Αγγελική Θρουβάλα είναι η ψυχή, το μυαλό και τα χέρια που βρίσκονται πίσω από το ζαχαροπλαστείο Pastry Sinners. Με αυτό το τολμηρό και...
Η ιδιαίτερη γεύση και το μεθυστικό άρωμα του καρδάμωμου, αυτού του εξωτικού μπαχαρικού που έρχεται από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα, προσδίδει, εύκολα,...
Ναι, είναι ο καιρός της κολοκύθας και την αγαπάμε γιατί μας φέρνει στο μυαλό παραμύθια, αχνιστές σούπες, φαναράκια και βράδια δίπλα στην φωτιά. Θα...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...
To «τραχανόχορτο», ονομάστηκε έτσι από τους Χιώτες γιατί χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στην παρασκευή του τραχανά. Πρόκειται για ένα πολυετές αρωματικό φυτό με ευχάριστη γεύση...
Πρόκειται για ένα τυρί, που είτε το λατρεύετε εξαιτίας της μοναδικής υφής του είτε ακριβώς για τον ίδιο λόγο το μισείτε, αφού οι σβώλοι...
Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση ώστε να επαναφέρετε τη ζάχαρη που πέτρωσε στο πι και φι. Έχετε πάρει απόφαση σήμερα να φτιάξετε κάτι γλυκό και...
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά αυτό το smoothie bowl με την μπανάνα και το νέο φυτικό επιδόρπιο ALPRO με γεύση...
Απ’ έξω το μαγαζί δεν το πιάνει το μάτι σας. Σαν καφενείο του ‘80 φαίνεται με τις σιδεριές του και τα τραπεζάκια του στο...
Sponsored Content Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο ενεργοβόρα δωμάτια κάθε σπιτιού κι αυτό γιατί οι συσκευές της δουλεύουν σχεδόν αδιαλείπτως καταναλώνοντας μεγάλες...
Προσθήκη στα αγαπημένα Απ’ την πρώτη φορά που το urban αυτό μπαράκι ξεπρόβαλε στην Κλεάνθη Καλογερά, ξέραμε πως ήρθε για να μείνει και να...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 6 μήλα Χυμό από 1 λεμόνι 185 γρ. βούτυρο, λιωμένο 3 μεγάλα αυγά 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 45 γρ. ζάχαρη...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το omakase (お任せ) είναι ένας ιαπωνικός όρος που σημαίνει “εμπιστεύομαι” ή “αφήνω σε εσένα”. Στον κόσμο της ιαπωνικής γαστρονομίας, το omakase...
Έξι καταξιωμένοι μάγειρες δημιουργούν και σερβίρουν στο χέρι burger εστιατορικού επιπέδου, ξαναγράφοντας τους κανόνες του σύγχρονου street food. HANKY PANKYO 29χρονος Γρηγόρης Κίκης (Upon,...