ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Η πρώτη αίσθηση που διεγείρεται περνώντας κάποιος το κατώφλι του εργαστηρίου σοκολάτας του Πάνου Τσαμπούκα, είναι αυτή της όσφρησης. Μεταξένια αρώματα βουτύρου και σοκολάτας...
Hi, what are you looking for?
Η επιτυχία του Ergon αποδεικνύει πως όταν οι αξίες της ομάδας και της οικογένειας είναι κοινές, η ισχύς εν τη ενώσει αποτελεί κάθε άλλο...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ1 φύλλο Χρυσή Ζύμη Σφολιάτα1 κουταλιά Ζάχαρη άχνη500 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά250 g. Χαραλαμπίδης...
Είστε από εκείνους που το πρωί θέλουν ένα χορταστικό και νόστιμο πρωινό για να ξεκινήσουν καλά τη μέρα, όμως οι πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία Χρυσή Ζύμη Φύλλο Κρούστας για γλυκά4 κουταλιές Βούτυρο (λυόμενο)3 κουταλιές Ζάχαρη500 g. Φιστίκια Αιγίνης (καβουρδισμένα...
Η πρώτη αίσθηση που διεγείρεται περνώντας κάποιος το κατώφλι του εργαστηρίου σοκολάτας του Πάνου Τσαμπούκα, είναι αυτή της όσφρησης. Μεταξένια αρώματα βουτύρου και σοκολάτας...
Προσθήκη στα αγαπημένα Μια γιορτή της δημιουργικότητας, των δεξιοτήτων και της τέχνης των κοκτέιλ. Το City of Dreams Mediterranean φιλοξενεί τους καλύτερους mixologists και...
Μία σύγχρονη και εναλλακτική εκδοχή της αγαπημένης μακαρονάδας μικρών και μεγάλων. Σε μέτρια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο με λίγο αλάτι και σε...
Συστατικά4 κομμάτια χοιρινό φιλέτο,2 κουταλιές ελαιόλαδο,½ φλ. μπίρα,1 κουταλιά αλατισμένο βούτυρο,2-3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι,αλάτι John Per,πιπέρι ανάμεικτο John Per.#Για το ψητό λάχανο:#1 μικρό κόκκινο...
Συστατικά1 φλ. πραλίνα φουντουκιού1 φλ. αλεύρι Φαρίνα1 αβγό½ φλ. σταγόνες σοκολάτας Βήματα Στον κάδο του μίξερ και αφού έχετε βάλει το εξάρτημα σε σχήμα...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το Polo Bar Restaurant στο Alasia Boutique Hotel, δεν σταματά να μας εκπλήττει με τις συνεργασίες του και την αφοσίωσή του...
Προσθήκη στα αγαπημένα Η νηστεία, είτε γίνεται για θρησκευτικούς λόγους είτε ως διατροφική επιλογή, μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία και τον οργανισμό...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑΓια τη βάση: 400 g. Χρυσή Ζύμη Σφολιάτα100 g. Ζάχαρη100 ml Νερό Για τη γέμιση: 350 ml...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑΓια τη Μαρέγκα: 10 Ασπράδια αυγών300g. Ζάχαρη½ κουταλάκι Κρέμα Ταρτάρ4 κουταλάκια Κορν Φλάουρ1 κουταλάκι λευκό Ξίδι2 κουταλάκια...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το Ristorante Locatelli στο AMARA, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τον μεγάλο τελικό της σειράς Masterclass υπό την καθοδήγηση του Chef de Cuisine...