ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Οι καλές πρώτες ύλες αποτελούν για κάθε κουζίνα ζητούμενο ζωτικής σημασίας, ενώ η διαδρομή που ακολουθεί το τοπικό προϊόν από το χωράφι μέχρι το...
Hi, what are you looking for?
Η ιδιαίτερη γεύση και το μεθυστικό άρωμα του καρδάμωμου, αυτού του εξωτικού μπαχαρικού που έρχεται από την Ινδία και τη Σρι Λάνκα, προσδίδει, εύκολα,...
Ναι, είναι ο καιρός της κολοκύθας και την αγαπάμε γιατί μας φέρνει στο μυαλό παραμύθια, αχνιστές σούπες, φαναράκια και βράδια δίπλα στην φωτιά. Θα...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...
Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...
Οι καλές πρώτες ύλες αποτελούν για κάθε κουζίνα ζητούμενο ζωτικής σημασίας, ενώ η διαδρομή που ακολουθεί το τοπικό προϊόν από το χωράφι μέχρι το...
Προσθήκη στα αγαπημένα Με μια λαμπερή γιορτή, αντάξια μιας ξεχωριστής επένδυσης, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία εγκαινίασε στην Κύπρο το νέο εργοστάσιο του Ομίλου για την...
Ένα comfort γαλατένιο γλυκό που τρώγεται μετά μανίας. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε την μπανάνα με τους κρόκους αυγών. Σε μία μικρή κατσαρόλα βράζουμε το...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. Λιγκουίνι Μιτσίδη 1 κ. γ. καλά γεμάτο Φυσική Σκόνη Λαχανικών Μιτσίδη 80 γρ. βούτυρο, ανάλατο 2 σκελίδες σκόρδο,...
Για μία ακόμη χρονιά, το ελαιόλαδο Χρυσελιά της εταιρείας ΚΟΡΕ, αποφάσισε να μοιραστεί με μικρούς και μεγάλους, μία μοναδική βιωματική εμπειρία στην ύπαιθρο, τοποθετώντας...
“Κέικ” είναι η δεύτερη απάντηση που μου έρχετα στο μυαλό – η πρώτη είναι ζυμαρικά- όταν με ρωτάνε “τι θα μπορούσες να τρως αποκλειστικά...
Προσθήκη στα αγαπημένα YΛΙΚΑ 1600 γρ. αλεύρι 200 ml λάδι Μια πρέζα αλάτι Για τη γέµιση: 1 κιλό αναρή ανάλατη, 1 κουταλάκι κανέλα, 80...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από την ίδρυσή του στα μέσα του 2020, το plant based εστιατόριο Elysian, βάλθηκε να μας μυήσει στην plant based διατροφή,...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το βοδινό Kobe και το Wagyu είναι δύο είδη υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιου κρέατος που θεωρούνται εκλεκτά για τη γεύση, την υφή...
Προσθήκη στα αγαπημένα Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να πλένονται τα όσπρια ή αν αυτή η συνήθεια αποτελεί κατάλοιπο του παρελθόντος, σου έχουμε την απάντηση....