Connect with us

Hi, what are you looking for?

Η συνταγή της ημέρας. Ζυμαρικά με κιμά λουκάνικου. Το μενού της εβδομάδας (18/11-24/11) Η συνταγή της ημέρας. Ζυμαρικά με κιμά λουκάνικου. Το μενού της εβδομάδας (18/11-24/11)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 18/11Ζυμαρικά...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Η υπερκατανάλωση αβοκάντο μπορεί να έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον λόγω της μεγάλης ζήτησης, των εντατικών μεθόδων καλλιέργειας και των...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πολύ αρωματικό και νόστιμο, ένα κέικ κανέλας είναι ό,τι καλύτερο για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν συνδυάζεται και με ένα γλάσο σοκολάτας, τότε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η παπαλίνα, η παστή σαρδέλα που αλιεύεται στον κόλπο της Καλλονής, παρασκευάζεται με παραδοσιακή μέθοδο και αποτελεί βασικό στοιχείο της λεσβιακής γαστρονομίας. Η φήμη...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Έντονο και γλυκόπικρο, με πορφυρό χρώμα, και δυνατό χαρακτήρα, το negroni είναι ένα από τα πιο διάσημα aperitivi στον κόσμο. Ένα εμβληματικό ποτό γεμάτο...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το φυσικό ιχθυοτροφείο που δημιούργησε θρύλους και παραδόσεις, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι ένας σημαντικός ψαρότοπος, με βαθιές ρίζες στην τοπική κληρονομιά και...