Connect with us

Hi, what are you looking for?

Η αλήθεια για το μαμαδίστικο φαγητό Η αλήθεια για το μαμαδίστικο φαγητό

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η δημιουργία του αρμενοβίλ λέγεται ότι συνδέεται με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Α΄ Π. Πολέμου, εξού και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσωπικά δεν με τρελαίνει το ψημένο cheesecake, ακόμα και η αδιαμφισβήτητα λαχταριστή βάσκικη εκδοχή που πλέον βρίσκουμε σε πολλά μαγαζιά της πόλης. Αντιθέτως, τρέφω...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ• 500γρ μελιτζάνες• 125γρ κρεμμύδι• 40γρ ελαιόλαδο• 15γρ φυσική σκόνη λαχανικών Μιτσίδη• 250γρ ντοματίνια• 200γρ φέτα• 250γρ μακαρόνια τρικολόρ Μιτσίδη• Χοντροκοπανισμένο...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μια οικογενειακή επιχείρηση αλλαντικών παράγει, μεταξύ άλλων, παστουρμά, καβουρμά και σουτζούκι, διατηρώντας ζωντανές τις μνήμες της Ανατολής. Όταν ο παππούς Απόστολος αποχαιρετούσε 100 χρόνια...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1/3 φλ. ηλιέλαιο και επιπλέον για το τηγάνισμα 3/4 φλ....

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα χρονικά του ντόπινγκ στην Ελλάδα εστιάζονται πλέον στους αναδρομικούς ελέγχους παγωμένων δειγμάτων «Δεν υπάρχει πια ντόπινγκ» έλεγε η Σοφία Σακοράφα στη συνέντευξή της...