ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα 24 στα 27 δείγματα ελαιολάδου που πήρε ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης από ελαιουργεία ολόκληρης της Κρήτης στη διάρκεια της τελευταίας ελαιοκομικής περιόδου...
Hi, what are you looking for?
Το 2019 έκλεισε το δυάστερο εστιατόριο Funky Gourmet της σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του σεφ Νίκου Ρούσσου. Την τελευταία νύχτα, χειμωνιάτικη και βροχερή, ήμασταν...
O Μανώλης Παπουτσάκης, σεφ-ιδιοκτήτης των Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη και του πολυσυζητημένου Pharaoh στα Εξάρχεια, είναι ένας χορτάτος άνθρωπος. Αυτό τον έχρισε...
Συχνά, σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, γινόμαστε υποστηρικτές της μικρής μερίδας στα εστιατόρια, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τους σεφ που προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα...
Η συνταγή της γλυκιάς μπουγάτσας του Θερμαϊκού που αγαπάμε να απολαμβάνουμε όλες τις ημέρες του χρόνου Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και το...
Τα 24 στα 27 δείγματα ελαιολάδου που πήρε ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης από ελαιουργεία ολόκληρης της Κρήτης στη διάρκεια της τελευταίας ελαιοκομικής περιόδου...
Με καρτοποσταλική θέα στην Ακρόπολη, η οδός Αναπαύσεως, αγαπημένη, πλέον, πιάτσα εξόδου των κατοίκων του Μετς (και όχι μόνο), «ξυπνά» νωρίς το πρωί με...
Εξαιρετικά παρακινδυνευμένες είναι οι προβλέψεις για την πορεία των τιμών στο ελαιόλαδο, οι τιμές του οποίου τον τελευταίο χρόνο θυμίζουν χρυσό και όχι ένα...
Στις ακτές της βόρειας Ελλάδας, εκεί όπου η γη και η ιστορία αναμειγνύονται, βρίσκεται μια πόλη με μακρά παράδοση και πλούσια κληρονομιά. Η ιστορία...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ• 1 φλ. κριθαράκι• 1 κουταλιά βούτυρο• 2 1/2 φλ. ζεστό νερό• 1 κύβο ζωμού λαχανικών• 14 ντοματίνια κομμένα στη μέση•...
Με πράσο και κρεμμυδάκι Τα πατατοπιτάκια όταν γίνονται χωρίς αυγά και τυριά είναι ένα υπέροχο σνακ για τη Σαρακοστή Το άρθρο δημοσιεύτηκε για...
Τα παντζάρια είναι ένα λαχανικό πολύ υγιεινό και θρεπτικό με αντιφλεγμονώδη δράση και πολλές βιταμίνες. Συνήθως τα τρώμε σαλάτα, βραστά, που μπορεί να χρειαστούν...
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ½ ώρα Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 5-6 άτομα): 1 κοτόπουλο τεμαχισμένο (2 κιλά περίπου) ή κομμάτια κοτόπουλου, όλα...
Με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο Ένα παραδοσιακό φαγητό της Πελοποννήσου που φτιάχνουν οι μαμάδες συχνά τη Σαρακοστή αλλά και τη Μεγάλη Εβδομάδα Το...
Το ψάρι ταιριάζει τέλεια με τα λαχανικά. Σε αυτή τη συνταγή σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα διαφορετικό μπριάμ, με την προσθήκη ψαριού. Τα αρώματα...