ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστεία σημαίνει νοστιμιά όχι μόνο όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι αλλά και όταν είμαστε έξω και θέλουμε να χορτάσουμε χωρίς να στερηθούμε την απόλαυση. Ευτυχώς...
Hi, what are you looking for?
Η καθαριότητα είναι μια δουλειά που δε λείπει από κανένα σπίτι αφού αποτελεί καθημερινή συνήθεια για όλους μας. Μπορεί βέβαια να μην...
Σε κάθε ευκαιρία, κάθε εποχή και υπό οποιαδήποτε συνθήκη, το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Πρωτεύουσα δε...
Η Θεσσαλονίκη ήταν διάσημη για τη νυχτερινή της ζωής. Από μπουζούκια, κουτούκια μέχρι μπαρ, club και ελληνάδικα, αυτή η πόλη δεν κοιμόταν σχεδόν πότε...
H Αγγελική Θρουβάλα είναι η ψυχή, το μυαλό και τα χέρια που βρίσκονται πίσω από το ζαχαροπλαστείο Pastry Sinners. Με αυτό το τολμηρό και...
Νηστεία σημαίνει νοστιμιά όχι μόνο όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι αλλά και όταν είμαστε έξω και θέλουμε να χορτάσουμε χωρίς να στερηθούμε την απόλαυση. Ευτυχώς...
Εύκολη συνταγή για υγιεινό παριζάκι κοτόπουλο Το παριζάκι είναι αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους, αλλά το έτοιμο που πωλείται δεν είναι τόσο καλής ποιότητας....
Η αγκινάρα είναι ένα λαχανικό, σήμα κατατεθέν της άνοιξης. Την έχουμε συνηθίσει —και αναμφισβήτητα την απολαμβάνουμε— μαγειρεμένη αλά πολίτα, φρικασέ με αρνάκι, κατσίκι ή...
Τι αναζητάμε από τη διατροφή μας; Γεύματα νόστιμα, εύκολα στην προετοιμασία και βέβαια θρεπτικά έτσι ώστε να προσφέρουν στον οργανισμό μας όλα όσα χρειάζεται....
Αν ο καιρός το επιτρέπει, αυτά τα κοπανάκια κοτόπουλου γίνονται πολύ νόστιμα σε σχάρα. Αν πάλι δεν θέλετε να κάνετε BBQ, τότε ψήνονται εξίσου...
Ο Στέφανος Κασσελάκης κοντεύει να ξεπεράσει και τον Αλέξη Τσίπρα στην κατασκευή βολικών επιχειρηµάτων, µε συµπεριληπτική απεύθυνση, όταν πρέπει να καλοπιάσει κάθε καρυδιάς καρύδι...
Κρυμμένο ανάμεσα στον Πύργο των Αθηνών και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το στενό σοκάκι της Αγγέλου Πυρρή, στους Αμπελόκηπους, βάζει το δικό του στίγμα στο...
Μια πρόσφατη μελέτη ενθαρρύνει την ενσωμάτωση περισσότερων ψαριών αλιείας, όπως το σκουμπρί, ο γαύρος και η ρέγγα, στη διατροφή μας. Αυτά τα ψάρια, που...
Αν αγαπάτε -όπως εμείς- το χταπόδι και θέλετε να το απολαμβάνετε με όλους τους τρόπους είτε ψητό, είτε βραστό, αλλά και μαγειρευτό, τότε ίσως...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ50 γρ. βοδινό φιλέτο κοµµένο σε πολύ λεπτές φέτες5 φύλλα παρµεζάνα1 κουταλάκι πινόλια1 µικρό µπολ ρόκαΛίγο βαλσαµικό ξίδιΕλαιόλαδο. ΕΚΤΕΛΕΣΗΤοποθετείτε τις φέτες...