ΣΥΝΤΑΓΕΣ
H cucina povera των Ιταλών είναι ίσως η αγαπημένη μου να μαγειρεύω, μετά τα δικά μας λαδερά. Τρελαίνομαι που προκειμένου να φτιάξουν ένα χορταστικό...
Hi, what are you looking for?
Προσθήκη στα αγαπημένα Πασπαλισμένες με κακάο, μικρές σφαιρικές τρούφες σοκολάτας με κρέμα γάλακτος και αρωματισμένες με αλκοολούχο ποτό, είναι πραγματικά ακαταμάχητες. Χρόνος: ½ ώρα...
Η καθαριότητα είναι μια δουλειά που δε λείπει από κανένα σπίτι αφού αποτελεί καθημερινή συνήθεια για όλους μας. Μπορεί βέβαια να μην...
Σε κάθε ευκαιρία, κάθε εποχή και υπό οποιαδήποτε συνθήκη, το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Πρωτεύουσα δε...
Η Θεσσαλονίκη ήταν διάσημη για τη νυχτερινή της ζωής. Από μπουζούκια, κουτούκια μέχρι μπαρ, club και ελληνάδικα, αυτή η πόλη δεν κοιμόταν σχεδόν πότε...
H cucina povera των Ιταλών είναι ίσως η αγαπημένη μου να μαγειρεύω, μετά τα δικά μας λαδερά. Τρελαίνομαι που προκειμένου να φτιάξουν ένα χορταστικό...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ• 1 κιλό κοτόπουλο, ολόκληρο• 4-5 σκελίδες σκόρδο• 2 πορτοκάλια χυμού• 3 κλωνάρια δεντρολίβανο• 100γρ λευκό κρασί• 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο•...
Σαλάτα. Πρέπει απαραίτητα να υπάρχει στο πιάτο μας αλλά συνήθως την τρώμε με βαριά καρδιά αφού δεν έχουμε σε καθημερινή βάση χρόνο για πειραματισμούς....
Υγιεινό junk food; Δυο εκφράσεις που κανονικά δεν συνδέονται μεταξύ τους αφού εξ ορισμού το junk food θεωρείται ανθυγιεινό. Και αν αλλάξουμε λίγο τα...
Προσθήκη στα αγαπημένα Μια ξεχωριστή σαλάτα για χορτοφάγους και όχι μόνον από την Αριάδνη Αδαμίδου, δημιουργό του AMchic και του Innocent Temptations, (vegan/raw candy...
Χοχλιοί με χλωροκούκια και αγκινάρες: αγαπημένο ανοιξιάτικο φαγητό! Η Λένα Ηγουμενάκη, πρόεδρος του συλλόγου Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή! Δείτε αναλυτικά στο...
Λίγα βήματα πιο κάτω από την πλατεία Συντάγματος, στη γειτονία της Απόλλωνος με τα πολλά έθνικ εστιατόρια, σε μια από τις γωνίες της, συναντούμε...
Πολλά λείπουν από το τραπέζι μας τη Σαρακοστή, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα, απολαμβάνοντας ένα γλυκάκι; Νηστίσιμο πάντα!...
Σπάρτο λένε στη Χίο το καλαμάκι (βούρλο, βέργα) που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των σ(κ)ιουφιχτών ζυμαρικών τους, εξ ου και η ονομασία «μακαρόνια του...
Μερικές φέτες ψωμί ζυμωτό και μπόλικα μανιτάρια αρκούν για να φτιάξουμε το αγαπημένο finger food των Ιταλών: νηστίσιμες μπρουσκέτες που τρώγονται όλο το χρόνο!...