Connect with us

Hi, what are you looking for?

Γυάλινα vs πλαστικά σκεύη αποθήκευσης: Βρείτε την ιδανική λύση Γυάλινα vs πλαστικά σκεύη αποθήκευσης: Βρείτε την ιδανική λύση

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τη γραμμή της αποσταθεροποίησης της χώρας αναπαρήγαγε η υποψήφια ευρωβουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε περίπτωση που οι πολίτες γυρίσουν τη πλάτη στη Νέα Δημοκρατία στις...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μια ολοκαίνουργια, σύγχρονη προσέγγιση αφιερωμένη στη γαστρονομική κουλτούρα της εποχής μας γεννιέται. Άνθρωποι, ιδέες και ιστορίες από ολόκληρη την Ελλάδα και όλους τους χώρους...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ)• 1 συσκευασία (450γρ.) φύλλα κρούστας• ½ φλ. (125γρ.) βούτυρο ανάλατο λιωμένοΓια την κρέμα• 2 λίτρα (8 φλ.)...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φωτογραφία + Food styling: Αντωνία Κατή 20′ προετοιμασία 3 ώρες μαγείρεμα 12 ώρες αναμονή Σύνολο: 15 ώρες και 20′ Υλικά Μερίδες: 4 Για τα ρεβύθια Για τα καλαμάρια Διαδικασία...