ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 1 πορτοκάλι 1 ¼ φλ. σιµιγδάλι ½ φλ. αλεύρι 1 ½ φλ. ινδοκάρυδο 1 φλ. γάλα ¾ φλ. ζάχαρη 3...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 1 πορτοκάλι 1 ¼ φλ. σιµιγδάλι ½ φλ. αλεύρι 1 ½ φλ. ινδοκάρυδο 1 φλ. γάλα ¾ φλ. ζάχαρη 3...
Το μυδοπίλαφο είναι το πιο εμβληματικό πιάτο των θεσσαλονικιών ουζερί. Αρωματικό και ελαφρύ, αναδεικνύει στο έπακρο την σαρκώδη νοστιμιά των μυδιών που προέρχονται από...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Μεγάλη Δευτέρα 29/4Πίτα...
Το Πάσχα έχει κι αυτό τα γλυκά του και τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Πως να αντισταθείς σε αφράτο αρωματικό τσουρέκι, ειδικά αν το ζύμωσες...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 3/4 φλ. αµυγδαλόψιχα µε τη φλούδα της ½ φλ. αµύγδαλα σε λεπτά φετάκια (φιλέ) ½ φλ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι...
Κάποιοι πειραματίζονται με νέες γεύσεις και συνταγές, ενώ άλλοι είναι πιστοί σε επιλογές που είναι διαχρονικές και τις λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Μια από...
Sponsored Content Οι ανοιξιάτικες μέρες προσφέρονται για εξορμήσεις στη φύση. Μια ωραία μονοήμερη εκδρομή με την οικογένεια ή ένα πικ νικ με φίλους είναι...
Θυμάσαι πριν λίγα χρόνια τα plant-based πασχαλινά κουλουράκια πορτοκαλιού που –αν μας ακολουθούσες τότε– είχες λατρέψει και έψηνες ξανά και ξανά; Ήρθε η ώρα...
Προσθήκη στα αγαπημένα Ψιλοκόψτε τη σοκολάτα, λιώστε το βούτυρο και συναρμολογήστε την τούρτα. Αυτό είναι ένα απίστευτο κέικ σοκολάτας με βουτυρόκρεμα. Το αφράτο και...
Για τρίτη φορά μέσα σε 18 χρόνια αλλάζει χέρια το μεγαλύτερο εργοστάσιο παγωτού στην Ελλάδα. Το πάλαι ποτέ βιομηχανοστάσιο της ΔΕΛΤΑ Παγωτού στον Ταύρο...