ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μπορεί να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά μετά το επίσης ιταλικό πανετόνε που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια ιδίως τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως και η...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Μπορεί να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά μετά το επίσης ιταλικό πανετόνε που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια ιδίως τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως και η...
Μια άκρως νηστίσιμη και κατεξοχήν παραδοσιακή συνταγή της Μεγάλης Παρασκευής έδειξε ο Ανδρέας Λαγός στην ΠΟΠ Μαγειρική του, το σταρόζουμο. Όπως είπε, στην ιδιαίτερη...
Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και τη θερμοκρασία να επιτρέπει πλέον το ψήσιμο σε εξωτερικό χώρο ήρθε η ώρα που...
Ο Όμηρος το αποκάλεσε «υγρό χρυσό». Τον τελευταίο χρόνο η αναφορά του ποιητή στο ελαιόλαδο επαληθεύεται… πλήρως, εκπλήσσοντας ακόμα και τους βετεράνους του κλάδου...
Ένα οικογενειακό μενού για την Κυριακή της Λαμπρής, με το αρνάκι σε αλλιώτικες αλλά εξίσου νόστιμες εκδοχές. Αρνάκι ψητό με ρύζι και κρούστα γιαουρτιού4...
Στην αγαπημένη της Κέρκυρα απ’ όπου κατάγεται βρίσκεται για το Πάσχα η Άντζελα Γκερέκου και η χαρά της δεν κρύβεται. Η ηθοποιός περνά χρόνο...
Το κατεξοχήν πιάτο του ανδριώτικου πασχαλινού τραπεζιού είναι το κατσικάκι που γεμίζεται με αυγά, τυριά και μπόλικα αρωματικά. Τσουγκρίσματα κόκκινων αβγών, κυκλοτερείς χοροί και...
Δες πώς θα φτιάξεις τα πιο ιδιαίτερα πασχαλινά αυγά. Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τις οδηγίες του για να τα κάνουμε χρωματιστά. 1ος τρόπος10...
Με πολίτικα γλυκά και επιδόρπια με πλούσιες κρέμες γεμάτες αρώματα υποδεχόμαστε την άνοιξη. Μελιτίνια1 ώρα + 30΄ | Εύκολο | 2-3 τμχ. Υλικά Για...
«”Γιατί δεν τρως κρέας;” Με ρωτούν… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”, απαντώ», αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου αναφορικά με τον vegan τρόπο ζωής της. Το πρωί...