ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 6/5Συκώτι στη...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 6/5Συκώτι στη...
Το ψήσιμο πάνω σε μια σχάρα μπάρμπεκιου, εκτός από μαεστρία και σωστή προετοιμασία, χρειάζεται και προσοχή, καθώς θα μπορούσε να περικλείει διαφορετικούς κινδύνους για...
Την Κυριακή του Πάσχα φροντίζουμε να μην πετάξουμε τα κρεατικά που περίσσεψαν στο τραπέζι αλλά να τα εκμεταλλευτούμε έξυπνα με 4 πεντανόστιμους zero waste...
Τριάντα ειδικοί του ελαιολάδου συγκεντρώθηκαν για τρεις ημέρες στη Σπάρτη στα τέλη Απριλίου, προκειμένου να αναδείξουν το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο στο πλαίσιο του...
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν τα παρακάτω: 1. Την εφημερίδα2. Το Car, το...
«Τρελάθηκε» το ΣΕΦ μαζί της! Sportime Ολυμπιακός blog: Η πιο ελκυστική πρόκληση Eurohoops Greece Το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα του Ολυμπιακού SPORT24 Ντίλον Μπρουκς στο Gazzetta: «Σοκαρίστηκα με...
Ένα μυδοπίλαφο είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες της νηστείας. Καθαρίζουμε εξωτερικά πάρα πολύ καλά τα μύδια με το κέλυφος και βγάζουμε την τρίχα...
Φέτος το Πάσχα ανταλλάζουμε μηνύματα με τα γιορτινά stickers του Γαστρονόμου! Νόστιμα, χιουμοριστικά και χαριτωμένα σχέδια γίνονται αφορμή για τέλειο παιχνίδι αλληλεπίδρασης με τα...
Όσοι τηρούν ευλαβικά τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας δεν τρώνε ούτε το ελαιόλαδο τη Μεγάλη Παρασκευή. Κάποιοι μάλιστα δεν το τρώνε ούτε το Μεγάλο...
Κάνουμε στο αρνάκι μπόλικο μασάζ με λαδολέμονο και αλάτι και το αφήνουμε να ψηθεί αργά για ώρα. Έτσι βγαίνει μελωμένο, τρυφερό και πεντανόστιμο, σκέτο...