ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Για ακόμη πιο έντονη νοστιμιά μαρινάρουμε τα λαχανικά από την προηγούμενη μέρα και λίγο πριν τα τυλίξουμε με τη λαδόκολλα, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι. 20′...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Για ακόμη πιο έντονη νοστιμιά μαρινάρουμε τα λαχανικά από την προηγούμενη μέρα και λίγο πριν τα τυλίξουμε με τη λαδόκολλα, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι. 20′...
Η έλλειψη του «υγρού χρυσού» εκτοξεύει τις τιμές, αυξάνει την εγκληματικότητα και ωθεί τη βιομηχανία ελαιολάδου σε πρωτοφανή κρίση. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω...
Οι εύκολες συνταγές είναι πάντα δελεαστικές, πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάτι που το γευστικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Στην προκειμένη περίπτωση, το παγωτό στρατσιατέλα...
M_archive ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ © ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΙ & ΦΙ Τ108 101-150 PRINT ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ 2015 ΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 2015 FOOD...
Γκάτζετ για τους λάτρεις του είδους στην κουζίνα – Newsbeast play Δείτε το βίντεο Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
«Χθες είπα ότι μετά τους Μπότηδες που θα σπάσουμε, θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα. Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε κυριολεκτικά αυτό, σπάσαμε αυγά»,...
Δημήτρης Κοντόπουλος 06.05.2024 • 12:53 Το μείγμα συμπληρώνεται με τσιγαρισμένα κρεμμύδια, σκόρδο και πράσινες πιπεριές. 15′ προετοιμασία 1 ώρα και 15′ μαγείρεμα 30′ αναμονή Σύνολο: 2 ώρες Υλικά...
Μενού εβδομάδας από ο6/5/2024 εως 12/5/2024. Τι θα φάμε σήμερα; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής με τα Πασχαλινά Περισσεύματα και συνταγές για σχολικό κολατσιό, πρωινό, μεσημεριανό,...
40′ προετοιμασία 1 ώρα ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 40′ Αντί να ψήσουμε μια σκέτη βάση μαρέγκας, την οποία θα σερβίρουμε μετά με φρούτα και σαντιγί, βάζουμε...
Τον Απρίλιο πειραματιστήκαμε με μπόλικες νηστίσιμες συνταγές κάποιες από τις οποίες, όπως το χταπόδι μπουρδέτο του Κερκυραίου σεφ Περικλή Κοσκινά, μας εντυπωσίασαν με τη...