ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 13/5Σπαγγέτι με πικάντικη...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δευτέρα 13/5Σπαγγέτι με πικάντικη...
Ένα φαγητό που λατρεύουμε όλοι ψημένο στο φούρνο Μόνο τριάντα λεπτά από τον χρόνο απαιτούνται για την παρασκευή αυτής της φανταστικής καρμπονάρας φούρνου ώσε...
Τι καλύτερο από το να περάσουμε το πρωινό παρέα με τη μητέρα μας φτιάχνοντας για εκείνη ένα πεντανόστιμο brunch βάζοντας φυσικά όλη την αγάπη...
Είδαμε στο Instagram της Eurovision τη Μαρίνα Σάττι να μιλάει για τα πιο αγαπημένα της φαγητά, που είναι ο αρακάς, τα φασολάκια και το...
Δέκα σεφ μάς εκμυστηρεύονται τι ήταν αυτό που «έκλεψαν» από τη μητρική μαγειρική. Κρίστυ Καραγεώργου«Μπορεί η μητέρα μου να μη μαγείρευε τόσο, όμως όταν...
Οι εύκολες συνταγές είναι πάντα δελεαστικές, με εκείνη για τα αφράτα ψωμάκια να είναι ιδανική λύση αν θέλετε να δημιουργήσετε γλυκά ή αλμυρά σνακ....
Μας αρέσουν πολύ τα επιδόρπια με λεμόνι γιατί αυτή η οξύτητα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς ισορροπεί τη γλύκα τους και δίνει σαν αποτέλεσμα φίνα εδέσματα...
Δείτε πώς να φτιάξετε κοτοκροκέτες σε ξυλάκι, ένα πεντανόστιμο και πρωτότυπο finger food για μικρούς και μεγάλους, όπως ο Άκης Πετρετζίκης. Τα υλικά που...
Φέτος το Κτήμα Αβαντίς κλείνει 30 χρόνια τρύγων από την έναρξη του οινοποιείου το 1993 και η γιορτή αυτή συμπίπτει με τις Ανοιχτές Πόρτες...
Οι ημέρες του Πάσχα πέρασαν κι εσύ πέρα από φούσκωμα έχεις ακόμα στην κουζίνα σου τσουρέκια που δεν πρόκειται να φας αλλά δεν θες...