ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τρίγωνα πανοράματος: Η μυστική συνταγή! Ελεύθερος Τύπος Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Τρίγωνα πανοράματος: Η μυστική συνταγή! Ελεύθερος Τύπος Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
Η σειρά Pharaoh Fire Nights συνεχίζεται στο Pharaoh. Πρόκειται για βραδιές αφιερωμένες στο μαγείρεμα με ξύλα, όπου διάφοροι σεφ αναλαμβάνουν την κουζίνα του εστιατορίου...
Μενού εβδομάδας από 13/5/2024 εως 19/5/2024. Τι θα φάμε σήμερα; Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής με τα Πασχαλινά Περισσεύματα και συνταγές για σχολικό κολατσιό, πρωινό, μεσημεριανό,...
Μια πολύ ιδιαίτερη σαλάτα με αγκινάρες που ψήνονται στη σχάρα και αρωματίζονται από μια δροσερή σάλτσα μαϊντανού. Σαλάτα: Καθαρίζουμε τα εξωτερικά φύλλα από τις...
Μία συνταγή που θα φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι αφού είναι πανεύκολη, με λίγα υλικά και πάρα πολύ γρήγορη. Μικρά, κρεμώδη δροσερά μπαλάκια cheesecake με...
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος Food styling: Tina Webb 20′ προετοιμασία 25′ ψήσιμο Σύνολο: 45′ Υλικά Μερίδες: 4 Διαδικασία Για να φτιάξουμε ζυμαρικά φούρνου με ξινομυζήθρα και σπαράγγια πρώτα βράζουμε...
Η δημιουργία μηδενικών οργανικών απορριμμάτων δεν είναι ουτοπία και αυτό αποδεικνύεται από παγκόσμιες πρακτικές που ευτυχώς υιοθετούμε. Ανακύκλωση τροφίμων: η πράσινη συνταγή Έχετε αναρωτηθεί...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 κιλό αλεύρι σκληρό (χωριάτικο) 3 κουταλάκια μαγιά ξηρή (11 γρ.) 1 κουτάλι αλάτι 4 κουταλιές ελαιόλαδο...
Το σορμπέ λεμόνι είναι ο καλύτερος σύντροφος για τα καλοκαιρινά δείπνα. . Με την εξωτική γεύση του φρέσκου λεμονιού, αυτή η συνταγή θα σας...
Αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής street food κουλτούρας, η καντίνα δίνει αφορμές, κάθε εποχή, για διαλείμματα στις εξόδους των ανθρώπων που αγαπούν τη νύχτα. Επιπλέον...