ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ2 – 2 ½ φλ. (350-400γρ.) κεράσια4 αυγά2/3 φλ. ζάχαρη1 πρέζα αλάτι2 κουταλιές κονιάκ1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας1 φλ. γάλα3 κουταλιές ανάλατο...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ2 – 2 ½ φλ. (350-400γρ.) κεράσια4 αυγά2/3 φλ. ζάχαρη1 πρέζα αλάτι2 κουταλιές κονιάκ1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας1 φλ. γάλα3 κουταλιές ανάλατο...
Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Κούρτογλου στο MasterChef. Όπως ανέφερε, δεν τον νοιάζει για το τι γίνεται έξω από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αφού...
Ταυτόσημοι με τους μεζέδες που στολίζουν τα καλοκαιρινά μας τραπέζια οι κολοκυθοανθοί, κοινώς οι κολοκυθοκορφάδες, αρχίζουν σταδιακά και καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες μπαίνουν για...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ1 κιλό μηροί από κοτόπουλο με κόκκαλο και πέτσα1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα1 κουταλάκι αλάτι1 πρέζα μαύρο πιπέρι3 κουταλιές ελαιόλαδο¼ φλ. μέλι2...
MasterChef: Το λεοντόψαρο, το μπλε καβούρι και η αγριόσαλπα θα προκαλέσουν «μαγειρικό» πονοκέφαλο – Newsbeast play Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι του Star...
Στο ισόγειο του New Hotel, μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος και την Πλάκα, η φύση και τα χρώματά της έχουν τον πρώτο λόγο....
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑΓια τη βάση15 σαβουαγιάρ1/3 φλ. γάλα2 κουταλιές κονιάκΓια την κρέμα5 φλ. γάλα5 κουταλιές κορν φλάουερ5 κουταλιές ζάχαρη1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας2 κουταλιές...
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια. Τα δεκαπέντε από αυτά και on camera, είτε ως κριτής και μέντορας είτε ως παρουσιαστής...
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο γνωστός pizzaiolo του Odori Νίκος Σωτηρόπουλος καταφέρνει να κερδίσει μια θέση στις 50 καλύτερες της Ευρώπης. Σε μια λαμπρή...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ4 φλ. άγρια ρόκα2 φλ. καρπούζι κομμένο σε κύβους1 φλ. αλατισμένη αναρή τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη1/3 φλ. μαύρες ελιές...