ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΚΟΥΙΖ: Πώς τα πας με τη μαγειρική; – Μικροπράγματα Μικροπράγματα Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
ΚΟΥΙΖ: Πώς τα πας με τη μαγειρική; – Μικροπράγματα Μικροπράγματα Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν: 1. Την εφημερίδα2. Το νέο μηνιαίο περιοδικό CANTINA...
Το καλοκαίρι δύσκολα θα ανάψω φούρνο. Λατρεύω τα παντός καιρού κουλουράκια και κέικ, ωστόσο η ζέστη με κάνει να θέλω δροσερά γλυκά που κατεβαίνουν...
Υλικά – θεϊκή μακαρονάδα έτοιμη σε 10′ 1 πακέτο μακαρόνια Ν. 6100 ml ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο1/2 κουταλάκι μπούκοβο30ml λευκό κρασί1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανόΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι200...
Αυτή την Κυριακή 26/5 με το Πρώτο Θέμα, το CANTINA magazine παρουσιάζει: Φυτεύουμε λαχανικάΈνα αναλυτικό εγχειρίδιο για επίδοξους κηπουρούς φτιαγμένο από επίμονους καλλιεργητές. Συμβιώνουμε...
Υλικά Τεμάχια: για 1 φραντζόλα Διαδικασία Για να φτιάξουμε ηπειρώτικο προζυμένι ψωμί, αρχικά αναπιάνουμε το προζύμι ως εξής: Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το προζύμι...
Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές συμβουλές γύρω από τη σωστή χρήση του ψυγείου, προκειμένου να μειώσετε την κατανάλωση και άρα, να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα....
Πιάτο του νεαρού chef Γρηγόρη Κίκη αντέγραψαν οι υποψήφιοι στη σημερινή Δοκιμασία Αποχώρησης. MasterChef: Ανατροπή με τον υποψήφιο προς αποχώρηση των μπορντό ...
Παραγωγοί της Βόρειας Ιορδανίας, σε ορισμένα χωριά, βράζουν μέρος της συγκομιδής του ελαιόκαρπου προτού εξαχθεί το ελαιόλαδο στοχεύοντας στην αύξηση της ποσότητα του ελαιόλαδου...
Σπιτικό ψωμί με προζύμι σε τρεις ώρες, μία υπέροχη και εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας...