Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τα ροξάκια του Θερμαϊκού | cantina.protothema.gr Τα ροξάκια του Θερμαϊκού | cantina.protothema.gr

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μια συνταγή για κλασικά, σιροπιαστά ροξάκια, όλο άρωμα και πλούσια γεύση. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και την ανακατεύουμε με το λάδι. Σε...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μάλλον έχεις καταλάβει – ειδικά αν είσαι παλιό gingeraki – ότι μία εμμονούλα με το μπριάμ την έχω, αφού εκτός από το κλασικό το...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. αμύγδαλα 1 κοφτό κουταλάκι τσαγιού κανέλα Ξύσμα από κιτρόμηλο ή πορτοκάλι 10 γρ. baking powder...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα Παγωτά Δωδώνη αλλάζουν χέρια Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης του Βενέτη ετοιμάζεται να πάρει τα κλειδιά της Παγωτά Δωδώνη που τα τελευταία χρόνια έχει βυθιστεί...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με φόρα από το γλυκό παρελθόν της συμπρωτεύουσας, το armenonville, αυτό το παγωμένο γλύκισμα με την βελούδινη σεμιφρέντο κρέμα, τα καραμελωμένα αμύγδαλα και τις...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αν έχεις σκοπό αυτό το καλοκαίρι να το περάσεις με μία paloma στο χέρι, αφενός είμαι μαζί σου και είμαστε πολύ φίλοι, αφετέρου εκτός...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης Food styling: Σταυρούλα Φουτσά 30′ παρασκευή 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 30′ Υλικά Μερίδες: 4 Διαδικασία Για το γιαουρτοζελέ, ξεκινάμε πολτοποιόντας στον πολυκόφτη...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η εξοικονόμηση ενέργειας «παίζει» παντού. Ειδικά το τελευταίο διάστημα οι καταναλωτές «βομβαρδίζονται» από ιδέες και tips, έτσι ώστε να περιορίσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα,...