ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 1 ποτήρι άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 φλ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. ελαιόλαδο Αλάτι...
Hi, what are you looking for?
Μια συνταγή για κλασικά, σιροπιαστά ροξάκια, όλο άρωμα και πλούσια γεύση. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και την ανακατεύουμε με το λάδι. Σε...
Μάλλον έχεις καταλάβει – ειδικά αν είσαι παλιό gingeraki – ότι μία εμμονούλα με το μπριάμ την έχω, αφού εκτός από το κλασικό το...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. αμύγδαλα 1 κοφτό κουταλάκι τσαγιού κανέλα Ξύσμα από κιτρόμηλο ή πορτοκάλι 10 γρ. baking powder...
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 1 ποτήρι άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 φλ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. ελαιόλαδο Αλάτι...
Τα Παγωτά Δωδώνη αλλάζουν χέρια Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης του Βενέτη ετοιμάζεται να πάρει τα κλειδιά της Παγωτά Δωδώνη που τα τελευταία χρόνια έχει βυθιστεί...
Με φόρα από το γλυκό παρελθόν της συμπρωτεύουσας, το armenonville, αυτό το παγωμένο γλύκισμα με την βελούδινη σεμιφρέντο κρέμα, τα καραμελωμένα αμύγδαλα και τις...
Προσθήκη στα αγαπημένα Στην Κύπρο, ο διάσημος σεφ Giorgio Trovato σε μια διήμερη εκδήλωση γεμάτη από ιταλικές γεύσεις, διοργανώθηκε από τα Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και...
Σπύρος Δρακούλης 28.05.2024 • 10:23 50′ προετοιμασία 5′ τηγάνισμα 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 55′ Υλικά Μερίδες: 4 Για το αγιολί Για το κουρκούτι Διαδικασία Κουρκούτι Για...
Το ξέρετε ότι μπορείτε να φτιάξετε και εσείς το δικό σας μποστάνι στο μπαλκόνι σας ή την ταράτσα σας; Ανάλογα με τον χώρο αλλά...
Αν έχεις σκοπό αυτό το καλοκαίρι να το περάσεις με μία paloma στο χέρι, αφενός είμαι μαζί σου και είμαστε πολύ φίλοι, αφετέρου εκτός...
Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης Food styling: Σταυρούλα Φουτσά 30′ παρασκευή 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 30′ Υλικά Μερίδες: 4 Διαδικασία Για το γιαουρτοζελέ, ξεκινάμε πολτοποιόντας στον πολυκόφτη...
Η εξοικονόμηση ενέργειας «παίζει» παντού. Ειδικά το τελευταίο διάστημα οι καταναλωτές «βομβαρδίζονται» από ιδέες και tips, έτσι ώστε να περιορίσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα,...
Ο φούρνος είναι μια από τις πιο «παραγωγικές» οικιακές συσκευές, αν μαγειρεύετε συχνά. Ωστόσο για πολλές νοικοκυρές το ψήσιμο στο φούρνο δεν είναι εύκολη...