ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εάν αποφασίσουμε να βουτήξουμε βαθιά στην αρτοποιητική παράδοση της Αθήνας, μία από τις εμβληματικότερες ιστορίες που θα ανασύρουμε είναι αυτή της άφιξης της πρώτης,...
Hi, what are you looking for?
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώρα Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 9 άτομα): 1 φλ. απλό αλεύρι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 125 γρ. (1/2...
Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ1 λίτρο Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά200ml Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά4 κουταλιές Ζάχαρη100...
Προσθήκη στα αγαπημένα Του Γιώργου Ερωτοκρίτου ΥΛΙΚΑ400 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Χαλλούμι40 Ντοματίνια (κόκκινα και κίτρινα, κομμένα στη μέση)80 ml Ελαιόλαδο80 ml Μηλόξιδο100 γρ. ΜέλιΜπόλικα...
Η επιτυχία του Ergon αποδεικνύει πως όταν οι αξίες της ομάδας και της οικογένειας είναι κοινές, η ισχύς εν τη ενώσει αποτελεί κάθε άλλο...
Εάν αποφασίσουμε να βουτήξουμε βαθιά στην αρτοποιητική παράδοση της Αθήνας, μία από τις εμβληματικότερες ιστορίες που θα ανασύρουμε είναι αυτή της άφιξης της πρώτης,...
Με τα μανταρίνια φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες μαρμελάδες για το πρωινό αλλά και για πάστα φλόρα. Σε αυτή τη συνταγή αξιοποιούμε όλο το φρούτο,...
Ένα τηγανητό αυγό φαίνεται να μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά σχεδόν οποιοδήποτε φαγητό. Για αυτό και όλο πιο συχνά βλέπουμε ένα μελάτο , ζουμερό αυγό...
Νησί κατοικημένο από την αρχαιότητα, με μύθους και ιστορίες, κατακτητές και αγώνες, είχε μέχρι πρόσφατα αξιοθαύμαστη αυτάρκεια και αποκαλύπτει μια πλούσια γαστρονομική παράδοση. Δεν...
Μοσχομυρωδάτα μπαχαρικά, χουρμάδες και κολοκύθα όλο γλύκα χαρίζουν σε αυτές τις μπουκιές ενέργειας γλυκοπικάντικη νοστιμιά. Τα αρώματα της κανέλας, του μοσχοκάρυδου και του γαρύφαλλου...
Τελευταία #PastaExpress και πιστεύω ότι αφήσαμε την πιο comfort μακαρονάδα μας για το κλείσιμο. Εδώ μιλάμε για cucina povera, για τον αγαπημένο μου, θρεπτικό...
Ποιος δεν έχει πιάσει τον εαυτό του να ψάχνει σοκολατούχο γάλα στο ψυγείο του σουπερμάρκετ; Κάποτε, η επιλογή ήταν εύκολη όμως σήμερα, οι προτάσεις...
Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή καταγωγή που μας γυρίζει αιώνες πίσω. Όταν η «σούβλα» αναφερόταν ως τρόπος ψησίματος...
Τα κοκκινιστά κεφτεδάκια αλλιώς. Φουρνίζονται, και παρέα με το κρεμώδες μασκαρπόνε και τα μελάτα αυγά, κάνουν ένα φαγητό ονειρεμένο. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι...
Και είναι και ένα πανεύκολο να το βρείτε. Υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το τραγανό, λαχταριστό και ζουμερό τηγανητό κοτόπουλο, με την...