ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Sponsored Content Κάποια εστιατόρια μας κερδίζουν από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα καθίσουμε και δοκιμάσουμε το φαγητό τους. Και αν αναρωτιέστε αν γίνεται αυτό,...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Sponsored Content Κάποια εστιατόρια μας κερδίζουν από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα καθίσουμε και δοκιμάσουμε το φαγητό τους. Και αν αναρωτιέστε αν γίνεται αυτό,...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά Για τη βάση 100 γρ. βούτυρο 150 γρ. θρυμματισμένα μπισκότα ολικής αλέσεως Για τη γέμιση 4 φύλλα ζελατίνη 200 γρ....
Ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Γιώργος Μίλεσης, εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε για να απολαμβάνουμε το μαγειρεμένο φαγητό με ασφάλεια, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Το άρθρο...
Τα παϊδάκια κοτόπουλου αποκτούν απίστευτη νοστιμιά χάρη στη σάλτα piri-piri, με πιπεριά Φλωρίνης, μπούκοβο και πάπρικα, που δίνει μια ωραία ένταση στο πιάτο, ιδανική...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ• 1 κιλό πατάτες• 350 γρ. καρδιές αγκινάρας• 50 γρ. ελαιόλαδο• 1 κουταλάκι τσαγιού ρίγανη• Αλάτι και πιπέρι• 40 γρ. χυμό...
Το κρητικό ελαιόλαδο στην μαζική του πλέον παραγωγή έχει φύγει από τα τοπικά – κρητικά χέρια, μετά και την εξαγορά που είχε γίνει στο...
Σήμερα, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η Μαλαγουζιά θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη σε φυτεμένες εκτάσεις ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Το ίδιο εντυπωσιακή είναι...
Προσθήκη στα αγαπημένα Η μελιτζάνα, είναι ένα θρεπτικό λαχανικό που χρησιμοποιείται συνήθως στη μεσογειακή κουζίνα. Υλικά (Για 6 μερίδες)2 – 3 (περίπου 1 κιλό)...
«Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, αυτό το οποίο υπάρχει είναι μέθοδος» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» ο Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας σε...
Με πλούσια και αυθεντική συνεισφορά στην οινοφιλική ιστορία της Ελλάδας, η Κεφαλονιά κάνει το επόμενο βήμα, εξερευνώντας, τα τελευταία χρόνια όλο και πιο εντατικά,...