ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ο όρος «έξυπνο σπίτι» που χρησιμοποιείται τελευταία όλο και πιο συχνά, μπαίνει πια στην καθημερινότητά μας μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας η οποία υπηρετεί τον...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Ο όρος «έξυπνο σπίτι» που χρησιμοποιείται τελευταία όλο και πιο συχνά, μπαίνει πια στην καθημερινότητά μας μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας η οποία υπηρετεί τον...
ΥΛΙΚΑ4 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κύβους μπουκιές1 ½ φλ. κορν φλάουερ + 1 κοφτή κουταλιά επιπλέον3 αβγά χτυπημένα1/4 φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο) +...
Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...
Η σαρδέλα έχει κάθε χρόνο τη γιορτή της στο νησί της Λέσβου. Έτσι και φέτος, στις αρχές του Αυγούστου διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο το...
Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι μεγαλύτεροι ντοματοφάγοι του κόσμου — και μάλιστα με διαφορά. Ο μέσος Ευρωπαίος καταναλώνει 31 κιλά ντομάτα τον χρόνο, εμείς,...
Νόστιμος και μερακλίδικος ψαρομεζές στο τηγάνι που ευωδιάζει ελληνικό καλοκαίρι. Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι, ο τέλειος τσιπουρομεζές! Σε ένα πολύ μεγάλο μπολ...
Sponsored Content Οι Έλληνες έχουμε σχέση ζωής με τη φέτα, πρόκειται για ένα τυρί-σύμβολο που είναι καταγεγραμμένο ανεξίτηλα στα γονίδιά μας. Δεν είναι τυχαίο...
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και της χαλάρωσης, είτε βρισκόμαστε στην Αθήνα είτε διανύουμε εκτός πόλης την περίοδο των διακοπών. Κοκτέιλ σε...
Η κουζίνα είναι ο χώρος που περνάμε ίσως τις περισσότερες, ακόμα ενδεχομένως και τις πιο οικογενειακές, στιγμές της οικιακής μας καθημερινότητας. Εκεί ξεδιπλώνουμε τις...
Ένα νέο delicatessen με τεράστια ποικιλία από τοπικούς παραγωγούς άνοιξε πριν από λίγο διάστημα στη Σάμο. Το Antigoni’s Deli Concept είναι ένα experience delicatessen,...