ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα Αλλιώτικα… γεμιστά φιλέτα κοτόπουλο με ζαμπόν και τυρί που πανάρονται σε φρυγανιά και ψήνονται στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αν προσέχετε...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα Αλλιώτικα… γεμιστά φιλέτα κοτόπουλο με ζαμπόν και τυρί που πανάρονται σε φρυγανιά και ψήνονται στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αν προσέχετε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Είναι απλό, υγιεινό, θρεπτικό και θα χρειαστείς μόλις 5 λεπτά για να το φτιάξεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι...
Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 400 γρ. τόνο φρέσκο, σε κύβους 1-2 εκατοστών 60 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα ¼ κ....
Προσθήκη στα αγαπημένα Ετοίμασε τα πιο εύκολα, υγιεινά, θρεπτικά και απολαυστικά σοκολατένια brownies με την πιο κάτω γρήγορη συνταγή, που απαιτεί μόνο τρία υλικά....
Προσθήκη στα αγαπημένα Ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αφού η κάθε μερίδα περιέχει 67 γραμμάτια και το καθιστά ιδανικό...
Το καλοκαίρι απαιτεί εύκολες, γρήγορες και δροσερές συνταγές που γίνονται κυριολεκτικά στο πι και φι. Όπως το καρπάτσιο καρπουζιού που ενισχύεται από φέτα, μέντα...
Προσθήκη στα αγαπημένα Έχετε προσέξει ποτέ τον όρο “old vine”, το γαλλικό του αντίστοιχο “vieilles vignes” ή το ελληνικό «Παλαιά Κλήματα» στις ετικέτες των...
Τι κάνει το κελυφωτό φιστίκι να ξεχωρίζει; Τι διαφορά έχει το Αιγίνης από τη Νυχάτη; Πώς ξεχωρίζουν από το μέγεθος, το χρώμα, την υφή...
Προσθήκη στα αγαπημένα Ήταν για χρόνια ξεχασμένες και άγνωστες στους περισσότερους μέχρι που πριν μερικές δεκαετίες ο πρωτοπόρος οινολόγος και οινοποιός Άκης Ζαμπάρτας τις...
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το Θέμα με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν τα ακόλουθα: 1. Την εφημερίδα2. Το καθηλωτικό θρίλερ...