ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Προσθήκη στα αγαπημένα Τα παιδικά του χρόνια στη Βόρεια Ιταλία, η καριέρα στο Λονδίνο, το αστέρι Michelin, το Master Chef και η επιτυχία, που...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Προσθήκη στα αγαπημένα Τα παιδικά του χρόνια στη Βόρεια Ιταλία, η καριέρα στο Λονδίνο, το αστέρι Michelin, το Master Chef και η επιτυχία, που...
Προσθήκη στα αγαπημένα Για την επιλογή ψαριού για sushi, υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και...
Βλίτα και πιπεριές, δύο αγαπημένα υλικά της ελληνικής υπαίθρου που όταν μπαίνουν στο ίδιο πιάτο, συστήνουν στο καθημερινό καλοκαιρινό μας μενού, έναν πεντανόστιμο μεζέ,...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το Sands Beach Club Resto, υποδέχθηκε την καλοκαιρινή σεζόν, φιλοδοξώντας να γίνει ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στο κύμα αυτό το...
Μούστος, κρασί, ξύδι, σταφίδες, λικέρ, γλυκό του κουταλιού και δεκάδες ακόμα διαφορετικές εκτελέσεις του σταφυλιού, κρατούν το ενδιαφέρον μας, ειδικά αυτή την περίοδο, σε...
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 3 μήλα κίτρινα (500 γρ) 2 κουταλιές ζάχαρη κρυσταλλική 2 κουταλιές σταφίδες Χυμό από μισό λεμόνι 2...
Sponsored contentΤώρα το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να τρώμε πιο ελαφρά γεύματα και να γεμίζουμε τον οργανισμό μας με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Στόχος μας...
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 40 λεπτάΒαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 12 κομμάτια)1 αβγό1 φλ. γάλα2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο1 φλ. τριμμένο καρότο50 γρ. ροζ ζαμπόν...
Το σκόρδο χρησιμοποιείται στην Ελλάδα κυρίως για την αποφυγή του ματιάσματος, όμως οι Ιάπωνες το έχουν εκτιμήσει περισσότερο αποκαλύπτοντας τις θαυματουργές ιδιότητές του τόσο...
Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει για πολύ κόσμο ενώ υπάρχουν και άτομα που έχουν αποφασίσει φέτος να μην πάνε λόγω υποχρεώσεων, οικονομικών ή εργασίας. Τα...