ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Η μαγειρική είναι μία καθημερινή ανάγκη για επιβίωση αλλά και μια δημιουργική ασχολία για κάποιους ανθρώπους. Η ενασχόλησή με την κουζίνα όμως εξ ορισμού...
Hi, what are you looking for?
Όταν σκέφτεστε ποια δοχεία να επιλέξετε για την αποθήκευση φαγητού, το δίλημμα ανάμεσα στο γυαλί και το πλαστικό είναι σύνηθες. Με λίγη σκέψη και...
Τι κοινό μπορεί να έχει η Κρήτη με την Ιαπωνία και η Μεσογειακή δίαιτα με την Ασιατική; Μπορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο να θωρακίσει...
Με φύλλο χωριάτικο που προδίδει αγάπη στην παράδοση, με βουτυρένια ζύμη κουρού αλλά και με φίνα, τραγανή σφολιάτα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή, η...
Στην προσπάθεια αναβάθμισης της γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης, που φλερτάρει πλέον έντονα με το fine dining, έχουν συμβάλει διάφοροι σεφ οι οποίοι έχουν αποφασίσει...
Η μαγειρική είναι μία καθημερινή ανάγκη για επιβίωση αλλά και μια δημιουργική ασχολία για κάποιους ανθρώπους. Η ενασχόλησή με την κουζίνα όμως εξ ορισμού...
Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος προετοιμασίας: 25΄ Χρόνος μαγειρέματος: 50΄-60΄ Για 2 άτομα Υλικά 3 μελιτζάνες φλάσκες μεγάλες 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 6 μεγάλα κρεμμύδια...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το εστιατόριο που έφερε μια νέα γαστρονομική πνοή στην Κάτω Πάφο, εστιάζει στη μεσογειακή κουζίνα με ιταλική κατεύθυνση και μενού που...
Προσθήκη στα αγαπημένα Μπορεί ο κανόνας που όλοι ξέρουμε: το ψάρι ταιριάζει με λευκό κρασί να ισχύει. Ποιο λευκό όμως; Μήπως υπάρχουν ψάρια που...
Προσθήκη στα αγαπημένα Το καραμέλωμα των κρεμμυδιών είναι μια διαδικασία αργού μαγειρέματος που τα μετατρέπει σε ένα γλυκό, μαλακό και χρυσοκαφέ συνοδευτικό. Ακολουθεί ο...
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν τα παρακάτω: 1. Την εφημερίδα 2. Το Marie...
5 μεγάλα κομμάτια κότσι μοσχαρίσιο (2 – 2,3 κιλά σύνολο),140 γρ. παντσέτα ή μπέικον σε κυβάκια,100 γρ. βούτυρο ανάλατο, χωρισμένο στα δύο,3 σκελίδες σκόρδο...
Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο Viber σάς θέσαμε ένα δίλημμα για το γιορτινό τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου. Αρνάκι ή γουρουνοπούλα; Η μάχη ήταν σκληρή αλλά τα...
Το «Πάσχα του καλοκαιριού» στο Αιγαίο και την Κρήτη το γιορτάζουν με καλό κρέας, κρασί, ρακή και τραγούδια. Κασιώτικο πιλάφι με μοσχάρι2,5 ώρες –...
Προσθήκη στα αγαπημένα Στις διακοπές, είναι εύκολο να χάσει κανείς το πρόγραμμά του και να ενδώσει σε γευστικούς πειρασμούς. Οι συμβουλές που ακολουθούν θα...