Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι περιλάμβανε και πόσο κόστισε το μενού στη γαμήλια δεξίωση Costa Navarino – Το κρασί με το όνομα της Mariah

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι περιλάμβανε και πόσο κόστισε το μενού στη γαμήλια δεξίωση Costa Navarino – Το κρασί με το όνομα της Mariah


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Mariah Riddlesprigger έζησαν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο, στο υπερπολυτελές θέρετρο του Costa Navarino.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιωνίας αγάπης, παρουσία συγγενών και φίλων.

Από την πρώτη στιγμή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα media.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα ξεχωριστό μενού στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino.

Το μενού αξίας 250 ευρώ ανά άτομο – έφερε την υπογραφή της Mariah Riddlesprigger και περιελάμβανε τέσσερα εντυπωσιακά πιάτα.

Ποια ήταν αυτά:

Σαλάτα: 3 ποιλικίες ντομάτας (πράσινη, αχλαδιού, black cherrie) με τηγανητή μπουράτα, baby leaves και αρωματικό λάδι βασιλικού.

Ορεκτικό: Γαρίδες «σκάμπι» με μελάνι καλαμαριού, τυρί κρέμα, λεμόνι και χαβιάρι ή πράσινο ριζότο με χλωροφύλλη από ελληνικά χόρτα, μούρα, γιαούρτι σόγιας, άνηθο και κουλί φράουλας.

Κυρίως πιάτο: Φιλέτο ψαριού με Πακ Τσόϊ (Bok choy), κεφίρ beurre blanc, πουρές σελινόριζας, ζελέ yuzu και ταμπουλέ κινόα ή Rib eye ξηρής ωρίμανσης με πατάτες dauphinoise, σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και σάλτσα bearnaise ή σπιτικό νιόκι γλυκοπατάτας με σάλτσα καπνιστής ντομάτας.

Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας με λεμονόχορτο, υφές άγριας φράουλας και crumble εσπεριδοειδών yuzu και πίκλες φράουλας ή semifreddo με φρούτα του πάθους, καρύδα και μάνγκο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο του κρασί – αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία.

Το ροζέ κρασί που σερβιρίστηκε είχε το όνομα της Mariah Riddlesprigger και ήταν μία από τις εκπλήξεις του Greek Freak στην αγαπημένη του.

Από τον γάμο και τους εορτασμούς δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα. Υπενθυμίζεται ότι οι νεόνυμφοι είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι εργάστηκαν για τον γάμο είχαν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του ζευγαριού. Δρακόντεια ήταν και τα μέτρα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ώστε κανείς να μην πλησιάσει στο σημείο, ενώ ο μόνος τρόπος εξασφάλισης κάποιου πλάνου ήταν με τη χρήση drone.

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μαγαζίνο

Σε κάθε σχέση εμφανίζονται ζητήματα που απαιτούν λύση, ειδικά όταν αυτά σχετίζονται με τον ύπνο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα κρίσιμος για την υγεία μας....

Αθλητικά

To UEFA Youth League που κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έχει και φέτος έντονο «ελληνικό» χρώμα, καθώς στην πρεμιέρα...