Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Angelina Jolie & Brad Pitt: Ο γιος τους πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή

Angelina Jolie & Brad Pitt: Ο γιος τους πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή


Ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Pax πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με την ηλεκτρική του μηχανή.

Ο Pax- ο οποίος δεν φορούσε κράνος – έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του τη Δευτέρα (29/07).

Ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς. Οι μάρτυρες σκέφτηκαν τα χειρότερα, ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Το ατύχημα προκαλεί ανησυχία για τον 20χρονο, για τον οποίο πολλές πηγές είπαν στο Page Six ότι έχει γίνει όλο και πιο προβληματικός, γεγονός που ώθησε τη μητέρα του, να ζητήσει βοήθεια για εκείνον.

Άτομο από το περιβάλλον του δήλωσε: «Ο Pax εξήλθε από τη ΜΕΘ. Υπέστη ένα περίπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινά ο μακρύς δρόμος της ανάκαμψης και της φυσικοθεραπείας».

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Pax και η μητέρα του είναι «βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων ανταποκριτών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε».

Η Angelina Jolie όλες αυτές τις ημέρες δεν έφυγε από το πλευρό του γιου της, όπως και τα αδέρφια του, σύμφωνα με το ίδιο άτομο. «Είναι όλοι κοντά του», αναφέρει.

Δεν θέλησε ωστόσο, να σχολιάσει τίποτα σχετικά με τον Brad Pitt και το αν επικοινώνησε με τον γιο του ή την υπόλοιπη οικογένεια.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...