Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Όταν ο Mr. Bean είχε βγει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων -Έπαιζε… Βαγγέλη Παπαθανασίου στο πιάνο

Όταν ο Mr. Bean είχε βγει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων -Έπαιζε… Βαγγέλη Παπαθανασίου στο πιάνο


Μετά την επεισοδιακή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αρκετός κόσμος θυμήθηκε παλιότερες στιγμές, σε άλλες διοργανώσεις.

Μια τέτοια στιγμή που έχει ξεχωρίσει ήταν η παρουσία του Ρόουαν Άτκινσον στον εμβληματικό ρόλο του Μίστερ Μπιν, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Λονδίνου.

Γιατί, φυσικά, η τελετή είχε αναφορές σε διάφορα κομμάτια της βρετανικής κουλτούρας, όπως είχε η φετινή στη γαλλική, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει και το χιούμορ, που θεωρείται σημαντικό συστατικό της.

Στη σκηνή είχε βρεθεί ο Άτκινσον, ξανά στον ρόλο του Μπιν μετά από αρκετά χρόνια, καθώς τον είχε αφήσει στο παρελθόν μετά την ταινία «Ο Mr. Bean πάει διακοπές» που κυκλοφόρησε το 2007. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν λατρέψει την κωμική περσόνα του ηθοποιού, αλλά η συνέχεια του σκετς έμεινε επίσης στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

Ο Mr Bean έπαιζε… Βαγγέλη Παπαθανασίου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Ενώ η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου έπαιζε το «Chariots of Fire» (Οι Δρόμοι της Φωτιάς) του Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis), ο Άτκινσον, φορώντας κοστούμι με παπιγιόν και όχι τα ρούχα του Μπιν, παρίστανε τον πιανίστα.

Ωστόσο, δεν έπαιζε απλώς πιάνο: κάποια στιγμή φταρνίστηκε και έψαχνε ένα χαρτομάντιλο, αλλά προσπαθούσε να το πιάσει χωρίς να πάρει τα δάχτυλά του από τα πλήκτρα του πιάνου και χρειάστηκε τη βοήθεια μιας ομπρέλας… Οι γκριμάτσες, η παρουσία και οι γκάφες του Μπιν ανέβηκαν στη σκηνή της τελετής έναρξης και μπήκαν στη λίστα των πιο παράξενων στιγμών της διοργάνωσης.

Και δεν έμεινε εκεί: ο Μπιν φαίνεται να ονειροπολεί για λίγο και μεταφέρεται στη διάσημη σκηνή από την ταινία Chariots of Fire, τρέχοντας στην παραλία.

Το κωμικό στιλ του Άτκινσον στον ρόλο του Μπιν θεωρήθηκε πολύ καλή επιλογή για μια τέτοια διοργάνωση, που την παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο, καθώς ο χαρακτήρας δεν χρειάζεται να μιλήσει για να σε κάνει να γελάσεις.

Είναι μια… τολμηρή επιλογή, η οποία, πάντως, κατάφερε να δέσει αρμονικά με το σύνολο της διοργάνωσης και να τιμήσει ένα σημαντικό μέρος της ποπ κουλτούρας της Βρετανίας. Πρόκειται, εξάλλου για έναν κωμικό με πλούσια ιστορία στο είδος, καθώς, εκτός από το σόου του Mr. Bean, έχει στη φιλμογραφία του συνεργασίες με μέλη των θρυλικών Μόντι Πάιθον, αλλά και την τηλεοπτική σειρά Blackadder (Μαύρη Οχιά), μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Alessandro Di Mario με την Aprilia RS 660, είναι ο Πρωταθλητής του Twins Cup MotoAmerica για το...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μusic

https://www.getgreekmusic.gr – Μπες και μάθε τα πάντα για την ελληνική μουσική. ▷ Που γυρίζεις – Imam Baildi ft.Μαίρη Λίντα … source