Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Βίντεο – σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα από αστυνομικό στο Μάντσεστερ

Βίντεο – σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα από αστυνομικό στο Μάντσεστερ


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπάει έναν άνδρα στο πρόσωπο και να τον ποδοπατάει στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Στο έδαφος διακρίνεται και άλλο ένα άτομο να έχει ακινητοποιηθεί.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός που φαίνεται στο βίντεο «απομακρύνθηκε από επιχειρησιακά καθήκοντα» με το Sky News να μεταδίδει ότι ο ένστολος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό. Η χρήση τέτοιας βιας κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης είναι ασυνήθιστη και προκαλεί προβληματισμό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης όταν η αστυνομία κλήθηκε για διαπληκτισμό στον τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου, με τέσσερις άνδρες να συλλαμβάνονται ως ύποπτοι για βιαιοπραγία και επίθεση εναντίον εργαζομένων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως ενώ προσπαθούσαν να συλλάβουν έναν από τους υπόπτους, μετά από κλήση για διαπληκτισμό, τρεις αστυνομικοί δέχθηκαν βίαιη επίθεση.

Κατά τον εκπρόσωπο, στη συμπλοκή έσπασε η μύτη μιας γυναίκας αξιωματικού και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Πολιτική

Για την αντιμετώπιση της απειλής του οργανωμένο εγκλήματος, «οι σπασμωδικές, μονομερείς ενέργειες δεν λειτουργούν, απαιτούνται λύσεις που να προωθούν τον δίκαιο επιμερισμό της ευθύνης,...

Αθλητικά

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι φίλαθλοί της να προμηθευτούν εισιτήριο για το εκτός έδρας ματς με...

Τεχνολογία

Περίπου 30 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η γιγάντια αμερικανική Meta (Facebook και Instagram), αλλά και ερευνητές και Ενώσεις, καλούν την Ευρωπαϊκή Ένωση να «αποσαφηνίσει»...