Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Pamela Anderson: Τα 3 προϊόντα που χρησιμοποιεί για λαμπερή επιδερμίδα

Pamela Anderson: Τα 3 προϊόντα που χρησιμοποιεί για λαμπερή επιδερμίδα


Η Pamela Anderson από τις αρχές του 2023 έχει επιλέξει να φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ κι έχει δημιουργήσει μια νέα τάση αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά.

Πολλές γυναίκες αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τάση «no make up» με αρκετή αυτοπεποίθηση. Το «καθαρό» πρόσωπο της Pamela Anderson έχει γίνει άλλωστε ένα ακόμη γοητευτικό στοιχείο πάνω της.

Η 56χρονη ηθοποιός και φωτομοντέλο, δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που αποκάλυψε τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας της.

Με αφορμή την επέτειο ενός έτους από την εταιρεία Sonsie που έχει ιδρύσει μαζί με άλλες έξι γυναίκες, μοιράστηκε την πρωινή ρουτίνα της με τρία  προϊόντα του δικού της brand ομορφιάς.

Η 56χρονη σταρ του «Baywatch» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ο @sonsieskin γίνεται 1 έτους σήμερα!» και πρόσθεσε: «Η μικρή μας οικογένεια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και είμαι τόσο ευγνώμων για όλους εσάς που ήρθατε μαζί μας. Μαζί, διαδίδουμε ένα μήνυμα αυτοφροντίδας και αγάπης για τον εαυτό μας σε όλο τον κόσμο. Έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα στα σκαριά φέτος και ανυπομονώ να τα μοιραστώ!».

Στο βίντεο βλέπουμε την Pamela Anderson να ξεκινά εφαρμόζοντας τον ενυδατικό ορό του brand της, ο οποίος είναι διαμορφωμένος με νιασιναμίδη, εκχύλισμα πιπεριάς βουνού που καταπολεμά τις φλεγμονές με το σύμπλεγμα λαδιού.

Στη συνέχεια προχωρά στην καταπραϋντική μάσκα προσώπου, η οποία είναι γεμάτη με υαλουρονικό οξύ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά από εκχύλισμα φραγκόσυκου και γλυκερίνη για την πρόληψη της απώλειας υγρασίας του προσώπου.

Ολοκλήρωσε τη ρουτίνα της προστατεύοντας τα χείλη της με το Basic Balm, το οποίο είναι ενυδατικό σκουαλένιο και κερί ηλιόσπορου.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...