Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του


Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης πανηγύρισε για το Conference League με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στον πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, και το κύπελλο αγκαλιά, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα με 1-0.

Ο ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκε στο OPAP Arena και μαζί με τον πατέρα του πανηγύρισαν τη μεγάλη κατάκτηση της ομάδας τους.

Ποιος είναι ο κούκλος Μιλτιάδης Μαρινάκης;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Αθανασία Μαρινάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Μάλιστα, ο γιος του, που σήμερα είναι 25 ετών, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, όπου και σπούδασε. Μάλιστα, από το 2017 έχει αναλάβει την άλλη ομάδα του προέδρου του Ολυμπιακού, τη Νότινγκαμ Φόρεστ.

Είναι δραστήριος και σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αφού φροντίζει να είναι παρών σε κάθε σημαντική στιγμή της ομάδας των ερυθρολεύκων και να παρακολουθεί από κοντά όσους περισσότερους αγώνες γίνεται.

Όμως, το αθλητικό κομμάτι δεν είναι το μόνο στο οποίο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ακολουθεί τον πατέρα του. Ο 25χρονος το 2021 ίδρυσε τη δική του εταιρεία, τη «Shopflix».

Με μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram που μετρά 46 χιλιάδες followers, εύκολα θα καταλάβει κανείς ότι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι αρκετά δραστήριος, αγαπά τα σπορ και τα ταξίδια.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...