Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Το δέσιμο με τον πατέρα της και τα viral βίντεο στο TikTok

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Η κούκλα κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Το δέσιμο με τον πατέρα της και τα viral βίντεο στο TikTok


Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε τον 7ο τίτλο του στην Euroleague στο Βερολίνο μετά από 13 χρόνια και έστειλε στα ουράνια τους φιλάθλους, αλλά και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα παιδιά του, Παύλο και Δέσποινα Γιαννακοπούλου, οι οποίοι πανηγύρισαν και χειροκρότησαν παίκτες και προπονητή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν «παρών», μαζί με την οικογένειά του, τη μητέρα του Δέσποινα, τον γιο του, Παύλο και την κόρη του Δέσποινα στο Βερολίνο και είδε από κοντά τον πράσινο θρίαμβο και το ράψιμο του έβδομου αστεριού στη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά τρέφει βαθιά αγάπη για τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει περάσει και στα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, τα οποία απέκτησε με την Ιωάννα Μαροσούλη.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου θέλοντας να εκφράσει τη υποστήριξή της προς την ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο πίνει σαμπάνια, δείχνοντας σιγουριά για τη νίκη των «Πράσινων».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram μετά την νίκη

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γυμναστική με τη μίνι κούπα της διοργάνωσης και έγραψε: «Όταν θέλω κάτι, είναι ήδη δικό μου!». Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γυμναστική με τη μίνι κούπα της διοργάνωσης και έγραψε: «Όταν θέλω κάτι, είναι ήδη δικό μου!». Στο βίντεο λέει: «Βαγγέλη (ο γυμναστής του), τρεις μέρες δεν έχω προπόνηση, αλλά… ΟΛΕ!».

Η Δέσποινα είναι φανατική οπαδός της ομάδας και συχνά παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τον πατέρα της, ενθαρρύνοντας την ομάδα και πανηγυρίζοντας τις νίκες.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την φωνάζουν ήδη “προεδρίνα” κάτω από τα βιντεάκια της στο TikTok που γίνονται viral σε δευτερόλεπτα.

Η παρουσία της Δέσποινας Γιαννακοπούλου στο πλευρό του πατέρα της έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο σε αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ομορφιά, η φινέτσα και η κομψότητά της τραβούν τα βλέμματα, ενώ η φιλική και προσιτή της προσωπικότητα την έχει κάνει αγαπητή σε πολλούς.

Η ξεχωριστή σχέση της Δέσποινας με τον πατέρα της

Τα τελευταία χρόνια, η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικότερα στο TikTok, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την πολυτελή ζωή της, αλλά και τα ταξίδια που κάνει με την οικογένειά της.

Βέβαια, είναι λάτρης της γυμναστικής και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει. Αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του, φανερώνοντας το δέσιμο που έχουν αναπτύξει πατέρας και κόρη.

Βέβαια, είναι λάτρης της γυμναστικής και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει. Αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του, φανερώνοντας το δέσιμο που έχουν αναπτύξει πατέρας και κόρη.

@despinagiannakopoulou elaaaa oikonomoo 🥰 #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – ❤️‍🔥Melanie.Moxx🔪
@despinagiannakopoulou 🇲🇨-🇮🇹 #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είναι και η μεγάλη του αδυναμία, έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια κούκλα.

Παρότι η ίδια δεν έχει εκφράσει τις μελλοντικές της επιδιώξεις, η φήμη και η επιρροή της αυξάνονται διαρκώς. Πολλοί την θεωρούν ως μια δυναμική και ταλαντούχα νέα γυναίκα με λαμπρό μέλλον μπροστά της, είτε στον χώρο της επιχειρηματικότητας, είτε σε οποιοδήποτε άλλο τομέα επιλέξει να ασχοληθεί.

 

@despinagiannakopoulou 7🌟 #foryou ♬ original sound – SUA – Sped Up Audios

 

@despinagiannakopoulou 🥶 #foryou ♬ Panselinos – Despina Vandi & Mente Fuerte & Teo Tzimas
@despinagiannakopoulou Berlin has been calling me all week. Should i answer? #foryou ♬ Les Duele – Morad

Πριν από δύο μήνες η Δέσποινα Γιαννακοπούλου είχε συνοδεύσει τους γονείς της στα γενέθλια της θείας της και αδελφής της μητέρας της, Έφης Μαροσούλη.

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...