Πεντανόστιμη και vegan γίνεται στο πι και φι συνοδεύοντας το κυρίως γεύμα με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Τις ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες και τη μαραθόριζα. Τη ρίχνουμε στο ίδιο μπολ με τις αγκινάρες και ανακατεύουμε απαλά.
Βήμα 2
Χοντροκόβουμε τις καρδιές μαρουλιού και τις βάζουμε περιμετρικά σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Τοποθετούμε τις αγκινάρες και τη μαραθόριζα, περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε αμέσως.
Βήμα 3
Dressing: Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά με αυγοδάρτη το ελαιόλαδο, λίγο χυμό λεμονιού, το ξίδι, τη μουστάρδα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Σ.Ε.
Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφίες: STUDIO LM
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!