Φέτος το Κτήμα Αβαντίς κλείνει 30 χρόνια τρύγων από την έναρξη του οινοποιείου το 1993 και η γιορτή αυτή συμπίπτει με τις Ανοιχτές Πόρτες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου. Γι’ αυτό μας προσκαλεί σε ένα διασκεδαστικό διήμερο με γευστικές δοκιμές των κρασιών, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, μουσική, παιδικές δραστηριότητες, πικ νικ στον αμπελώνα, σταφυλοθεραπεία προσώπου, γευστική δοκιμή ελαιολάδου και wine cocktails.
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 18.05.2024
12:00 – 12:30 Ξενάγηση
12:00 – 13:00 Παιδική δραστηριότητα Face Painting
12:00 – 15:00 Live μουσική μπάντα
13:00 – 14:00 Παιδική δραστηριότητα* ‘Ρομποτική για παιδιά από τον καθηγητή Στρατή Περουτσέα
13:00 – 14:00 Βασικές Αρχές Γευστικής Δοκιμής με τον Άρη Σκλαβενίτη (απαιτείται κράτηση)
14:00 – 14:30 Ξενάγηση
14:00 – 18:00 Σταφυλοθεραπεία στον αμπελώνα του Sauvignon blanc (απαιτείται κράτηση).
Express θεραπεία λάμψης με τα οινικά καλλυντικά του Οινοποιείου, Lenga
17:00 – 17:30 Ξενάγηση
Κυριακή 19.05.2024
11:00 – 15:00 Live μουσική μπάντα
12:00 Ξενάγηση
12:00 – 17:00 Πικ -νικ με finger food μενού ενηλίκων και παιδικό μενού (με χρέωση)
12:00 – 16:00 Cocktail με κρασί από έμπειρους bartenders
12:00 – 13:00 Παιδική δραστηριότητα* Ταχυδακτυλουργός
13:00 – 15:00 ‘Επιλογή των βαρελιών του Αβαντίς Collection 2022′ με τον Σίμο Γεωργόπουλο.
13:00 – 14:00 Παιδική δραστηριότητα* Bubble Show
16:00 Ξενάγηση
16:00 – 17:00 Γευστική δοκιμή Ελαιολάδου με την Μαρία Κατσούλη
16:00 – 19:00 Dj μουσικές επιλογές
18:00 Ξενάγηση
*Οι παιδικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται με την διακριτική επίβλεψη των γονέων.
Και τις 2 ημέρες…..
Γευστικές δοκιμές των κρασιών Κτήμα Αβαντίς
Προνομιακές τιμές στην αγορά κρασιών
Προνομιακές τιμές στην αγορά καλλυντικών
Ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία
Είσοδος ελεύθερη
Κτήμα Αβαντίς – Μύτικας Ληλάντιο – Εύβοια, τηλ.: 22210 55350, www.avantisestate.gr
Το άρθρο της εβδομάδας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!