Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals για Ελλάδα και Κύπρο! – Eurovision News | Music

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals για Ελλάδα και Κύπρο! – Eurovision News | Music


Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι αποστολές στον χώρο όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διοργανωτές και αφού έχει ολοκληρωθεί η σκηνή, πραγματοποιούν τις λεγόμενες stand in rehearsals. Πρόκειται για μια θα λέγαμε προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτή και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Ικανοποιημένοι ΕΡΤ και ΡΙΚ από τις stand in rehearsals τους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovisionfun τόσο η ΕΡΤ, όσο και το ΡΙΚ είναι ικανοποιημένοι από το βίντεο της stand in πρόβας που έλαβαν. Αμφότεροι έστειλαν κάποιες σημειώσεις για τις αλλαγές που ζητούν, αλλαγές οι οποίες όμως δεν ενέχουν τεχνικές ή άλλου είδους δυσκολίες, που μπορούν να προβληματίσουν τους διοργανωτές.

ΕΡΤ και ΡΙΚ αισιοδοξούν πως όλα θα είναι έτοιμα για την πρώτη πρόβα των συμμετοχών τους. Η Μαρίνα Σάττι και η Silia Kapsis πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες τις τελευταίες πρόβες τους στην Αθήνα, προτού αναχωρήσουν για το Μάλμε.

Η κυπριακή αποστολή αναχωρεί πρώτη την Παρασκευή 26 Απριλίου, αφού η πρώτα τεχνική πρόβα της Silia Kapsis θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου, ενώ η ελληνική αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 28 Απριλίου, με την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι να λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 29 Απριλίου.

Το Eurovisionfun θα είναι στο Μάλμε από την πρώτη ημέρα των προβών για να σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν εκεί, παρά το γεγονός πως η πρώτη βδομάδα των προβών είναι κλειστή προς τους δημοσιογράφους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι προ των πυλών!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απαλλάσσει τον τέως δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή από την κατηγορία της υπηρεσιακής απιστίας σε βάρος Οργανισμού...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...