Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τυροκαυτερή από κάσιους με κυδωνόπαστο σε φρυγανισμένο ψωμί

Τυροκαυτερή από κάσιους με κυδωνόπαστο σε φρυγανισμένο ψωμί


Αλείφουμε φέτες ψωμιού με μια σος από κάσιους που είναι και vegan και νηστίσιμη και έχει μια πικάντικη νότα.

Βάζουμε σε ένα μπολ τα κάσιους, προσθέτουμε καυτό νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 6 ώρες.

Έπειτα τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε με λίγο από το νερό τους, το ελαιόλαδο και το ξίδι μέχρι να πάρουμε μια κρέμα. Αν το μείγμα βγει σφιχτό, προσθέτουμε λίγο νερό επιπλέον.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ ξανά και ενσωματώνουμε το θυμάρι, την πάπρικα, τη μαγιά και τις καυτερές πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Για να σερβίρουμε, κόβουμε το κυδωνόπαστο σε μικρά ζαράκια και φρυγανίζουμε το ψωμί. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με την τυροκαυτερή, πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο και γαρνίρουμε με το κυδωνόπαστο.

Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα κάσιους, προσθέτουμε καυτό νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 6 ώρες.

Βήμα 2

Έπειτα τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε με λίγο από το νερό τους, το ελαιόλαδο και το ξίδι μέχρι να πάρουμε μια κρέμα. Αν το μείγμα βγει σφιχτό, προσθέτουμε λίγο νερό επιπλέον.

Βήμα 3

Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ ξανά και ενσωματώνουμε το θυμάρι, την πάπρικα, τη μαγιά και τις καυτερές πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Βήμα 4

Για να σερβίρουμε, κόβουμε το κυδωνόπαστο σε μικρά ζαράκια και φρυγανίζουμε το ψωμί. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με την τυροκαυτερή, πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο και γαρνίρουμε με το κυδωνόπαστο.

Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ήταν Χριστούγεννα του 1895 στο Chambray της Γαλλίας όταν ο Γάλλος ζαχαροπλάστη Louis Dufour επινόησε μία νέα, σοκολατένια λιχουδιά για το ζαχαροπλαστείο του: μικρά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδηγίες για τα μέλη που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (24.11.2024) εξέδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζουμερά burgers σε αφράτα ψωμάκια brioche, κλείνουν μέσα τους τις εμπνευσμένες handmade παρασκευές των αδελφών Κόκκαλη, που τρία χρόνια πριν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το...

ΜΑΓΑΖΙΝΟ

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Maestro στο Mega, παίρνουμε μια γεύση από τα γυρίσματα της σειράς. Διαβάστε περισσότερα στο govastiletto.gr ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ...