Αλείφουμε φέτες ψωμιού με μια σος από κάσιους που είναι και vegan και νηστίσιμη και έχει μια πικάντικη νότα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ τα κάσιους, προσθέτουμε καυτό νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 6 ώρες.
Βήμα 2
Έπειτα τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε με λίγο από το νερό τους, το ελαιόλαδο και το ξίδι μέχρι να πάρουμε μια κρέμα. Αν το μείγμα βγει σφιχτό, προσθέτουμε λίγο νερό επιπλέον.
Βήμα 3
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ ξανά και ενσωματώνουμε το θυμάρι, την πάπρικα, τη μαγιά και τις καυτερές πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα 4
Για να σερβίρουμε, κόβουμε το κυδωνόπαστο σε μικρά ζαράκια και φρυγανίζουμε το ψωμί. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με την τυροκαυτερή, πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο και γαρνίρουμε με το κυδωνόπαστο.
Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!