Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Η Bethesda μας δίνει μικρό update για το “The Elder Scrolls 6”

Η Bethesda μας δίνει μικρό update για το “The Elder Scrolls 6”


Η Bethesda γιόρτασε τα 30α γενέθλια της σειράς The Elder Scrolls, και με αυτόν τον τρόπο παρείχε μια σύντομη ενημέρωση για το υπό ανάπτυξη The Elder Scrolls 6.

Το franchise Elder Scrolls ξεκίνησε τη ζωή του το 1994 με το The Elder Scrolls: Arena και έχει δει πολλά κύρια παιχνίδια και spin-offs στα 30 χρόνια από τότε. Το τελευταίο βασικό παιχνίδι The Elder Scrolls, Skyrim, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011, πριν από 13 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια ενός μηνύματος προς τους fans που γιορτάζουν τα γενέθλια του The Elder Scrolls, η Bethesda Game Studios επεσήμαναν την 10ετή επέτειο του The Elder Scrolls Online, του mobile castle builder The Elder Scrolls: Castles και τέλος, του The Elder Scrolls 6.

«Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ναι, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο κεφάλαιο – το The Elder Scrolls 6», δήλωσε η Bethesda Game Studios. Ακόμα και τώρα, η επιστροφή στο Tamriel και η δοκιμή πρώιμων εκδόσεων μας έχει γεμίσει με την ίδια χαρά, ενθουσιασμό και υπόσχεση περιπέτειας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που μας υποστηρίξατε όλες αυτές τις δεκαετίες και για όλα όσα έχετε φέρει στα παιχνίδια, κάνοντάς τα δικά σας. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε, για να γιορτάσουμε και τα επόμενα 30 χρόνια».

Με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Bethesda, το Starfield, να είναι μόλις έξι μηνών και έτοιμο για DLC, θα περάσουν χρόνια πριν οι fans μπορέσουν να παίξουν το The Elder Scrolls 6. Πράγματι, ο Phil Spencer είπε ότι δε θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2028 το νωρίτερο, βάζοντας τουλάχιστον 17 χρόνια μεταξύ του και του Slyrim.

Η Bethesda ανακοίνωσε το The Elder Scrolls 6 το 2018, αν και ο Howard παραδέχτηκε το 2023 ότι «θα το είχε ανακοινώσει πιο άνετα» εκ των υστέρων. Τον Οκτώβριο, ο πρώην διευθυντής σχεδιασμού της Bethesda προέβλεψε ότι το The Elder Scrolls 6 θα διατηρήσει το σύστημα αναβάθμισης και εξέλιξης του Skyrim.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...