Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυτή την Κυριακή 24/3 μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

Αυτή την Κυριακή 24/3 μη χάσετε το Πρώτο Θέμα


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Τη συλλεκτική έκδοση «50 κορυφαίες ελληνικές κατοικίες», που εστιάζει σε κορυφαία αρχιτεκτονικά case-studies σε όλη την επικράτεια.

Μια εντυπωσιακή έκδοση που περιέχει περισσότερες από 250 φωτογραφίες και παρουσιάζει 50 ονειρεμένες κατοικίες θα βρίσκεται στην κυριακάτικη έκδοση του ΘΕΜΑτος.

Σπίτια εμπνευσμένου σχεδιασμού που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν το έργο και το επίπεδο των διεθνώς καταξιωμένων ελληνικών αρχιτεκτονικών γραφείων, αλλά και των εταιρειών ανάπτυξης ακινήτων.

Η έκδοση «50 Κορυφαίες Κατοικίες» σε όλη την Ελλάδα είναι μια συλλογή από μοναδικά σπίτια που ξεχωρίζουν για την έμπνευση, τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Κάθε σημείο της Ελλάδας έχει, όμως, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, φυσικά, ιστορικά, πολιτισμικά.

Η πρόκληση για τα αρχιτεκτονικά γραφεία, αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι να κατορθώνουν να επεμβαίνουν στο τοπίο δίχως να διαταράσσουν την αυθεντικότητά του.

Είναι μια ιδιαίτερη εποχή για την Ελλάδα, στην οποία η ιλιγγιώδης άνθηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την αντίστοιχη ανάπτυξη του real estate. Ο τομέας των πολυτελών κατοικιών που εμφανίστηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας, και κυρίως της νησιωτικής, αποτέλεσε αρχιτεκτονικά case studies, αφορμές για διεθνή βραβεία και διαφήμιση των δυνατοτήτων και των χαρισμάτων του ελληνικού τοπίου.



Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, τη σπάνια συλλεκτική έκδοση 50 κορυφαίες ελληνικές κατοικίες.

3. Το Οlive Απριλίου, με ένα υπέροχο αφιέρωμα στα Άγρια Χόρτα της Ελλάδας, που έχουν μοναδική γεύση και μεγάλη ιστορία

Στο νέο τεύχος του Olive:
-Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα
Η χλωρίδα της Ελλάδας είναι η πιο πλούσια της Ευρώπης και ανάμεσα στις δέκα πλουσιότερες του κόσμου. Μόνο στην Κρήτη πάνω από 80 διαφορετικά είδη άγριων χόρτων μαγειρεύονται και αντίστοιχοι αριθμοί ισχύουν σε πολλές περιοχές της χώρας. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η σχεδόν ξεχασμένη συλλογή τους σήμερα γίνεται μόδα.
Πάμε να δούμε πώς τα ξεχωρίζουμε, πώς τα μαζεύουμε και πώς τα μαγειρεύουμε…
-Μαζί, οι πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψετε άγρια χόρτα!

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:

Food talks

Η διαχρονική γοητεία της μοναστικής κουζίνας
Σε μια εποχή όπου ερωτήσεις με έννοιες όπως «mindful», «sustainable», «local», «plant-based» και «farm-to-table» γίνονται δημοφιλείς στον χώρο της γαστρονομίας, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται σε δύο μόνο λέξεις: μοναστηριακή κουζίνα.

10+1 τρόποι για «μοναχική» κουζίνα!
Μια «παλιά» ιστορία κάνει δυναμικό comeback στο σήμερα ως σύγχρονη γαστρονομική τάση με φανατικούς υποστηρικτές της τους Millennials. Όσπρια, λαχανικά, ξηροί καρποί, δημητριακά και θαλασσινά βρίσκουν στέγη στα πιάτα της μοναστηριακής κουζίνας. Οι δημιουργικοί συνδυασμοί των υλικών αντλούν έμπνευση από τη μοναστηριακή κουλτούρα και τις επιταγές του τρόπου ζωής των μοναχών, συνθέτοντας μια νόστιμη, γεμάτη χρώματα και μυρωδιές ταπεινή κουζίνα.

Lunch with Tina: Γιώργος Γκάτσος
Με βαθιά αγάπη στην κουζίνα του Αγίου Όρους και τη φιλοσοφία της, η ψυχή της γνωστής Φάμπρικας του Ευφρόσυνου επιμένει ότι δεν είναι μόνο η απλότητα των υλικών αλλά και η βαθιά αγάπη και ο σεβασμός για την τροφή που την κάνουν σπουδαία.

Συζήτηση με την Αντωνία Τριχοπούλου
«Η ελληνική γαστρονομία είναι βιωματική. Πρέπει να την έχεις ζήσει για να μπορείς να τη μαγειρέψεις».

Μια ημέρα γεμάτη συμβολισμούς για τα δικαιώματα της γυναίκας και της δημόσιας εκπαίδευσης, στην πιο σεβαστή αίθουσα της χώρας, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Ακαδημίας Αθηνών, συζητήσαμε με την ακαδημαϊκό Αντωνία Τριχοπούλου για το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας, τη θέση της παραδοσιακής διατροφής, την πολιτική της διατροφής, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την παραμελημένη ελιά.

Μίλα μου για μοναστική κουζίνα
Έξι νέοι, εκπρόσωποι της νέας γενιάς, μας μιλούν για την σχέση τους για την υγιεινή διατροφή των μοναχών και πως την έχουν εντάξει στην ζωή τους.

Debate: Δύο σεφ συνομιλούν και «κοντράρονται»
Η Αγάπη Μιχελή, η σεφ στην πρεσβεία της Δανίας και μαγείρισσα στη Λόντζα της γειτονιάς συνομιλεί με την Ελένη Σαράντη, σεφ στο Lost Athens, στην κουζίνα του οποίου εργάζονται μόνον γυναίκες.

Φαινόμενο
Ταβέρνα Κληματαριά: Γίγαντες και μουσική πάνω από το Ιερό του Απόλλωνα
Το κροκί μαγαζί, που δίνει χρώμα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας από το 1927, παραμένει επίκαιρο και αντιστέκεται στις γαστρονομικές και νεοεστιατορικές προκλήσεις. Συνεχίζει να μαγειρεύει νόστιμα, να… τραγουδά και να χαρίζει μαθήματα ιστορίας σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Gen Z
Μήπως είμαστε φαν της καλογηρικής κουζίνας;
Λίγο από χορτοφαγία, λίγο από βιγκανισμό, λίγο από pescetarian και λίγο από το wellness του φυσικού και ιντερνετικού κόσμου. Έτσι θα περιέγραφε ένας σημερινός 25άρης την καλογερική μαγειρική – και πιθανότατα δεν θα είχε άδικο.

Τα ελληνικά αφρώδη της άνοιξης
Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας τους, οι πολλές και διαφορετικές κατηγορίες, το ταίριασμά τους με πολλά φαγητά και μεζέδες της ελληνικής κουζίνας και ταυτόχρονα οι απόλυτα φιλικές τιμές, τα καθιστούν ιδανικά για τα ανοιξιάτικα τραπέζια μας, νηστίσιμα και μη.

 

Συνέντευξη με τη Γεωργία Κοφινά: τα σαρακοστιανά δεν είναι μόνο για νηστεία.
Συγγραφέας -μαζί με τη Μαριγούλα Κοκκίνου- του βιβλίου «Σαρακοστιανά», που βρίσκεται ήδη στην 28η έκδοση, καθηγήτρια σε σχολή μαγειρικής, αρθρογράφος σε έντυπα γαστρονομίας και σύζυγος κληρικού, μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις της για τη νηστεία, τη χορτοφαγία και τις σύγχρονες τάσεις στα νέα, «υγιεινά» υλικά.

Νόστιμα, νηστίσιμα, με μοναστηριακή φιλοσοφία
Δέκα εστιατόρια της Αθήνας μάς παρουσιάζουν τη γευστική πλευρά της Σαρακοστής.

GREEN

Μια farm to table εμπειρία πάνω στη θάλασσα
Ένα χωράφι και ένα εστιατόριο πάνω στη θάλασσα, ένας σεφ που έχει θητεύσει σε σπουδαίες κουζίνες του κόσμου κι ένας manager με πάθος για την απόλυτη επαφή με τη φύση και τους καρπούς της συνθέτουν μια ξεχωριστή farm to table εμπειρία στο Lygaria Farm & Kitchen στην Κέα.

Πρώτη Ύλη
Γλυκό μου λουκουμάκι
Ένα αγαπημένο και μαρτυριάρικο γλυκό που σε προδίδει αφήνοντας πάνω στα ρούχα, στα μάγουλα και τα χείλη σου ίχνη λουκουμόσκονης.

Παραγωγός: Ζουμερές φράουλες παντός καιρού
Δύο αδέρφια, ο Ευθύμης και ο Νέστορας Γκουρτζιούμης, καλλιεργούν στην Κοζάνη το πιο χαρακτηριστικό ανοιξιάτικο φρούτο σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με τα χόρτα της άνοιξης
Άγρια και ήμερα χόρτα, αβρωνιές, σπαράγγια και μυρωδικά μπαίνουν στην
κατσαρόλα και το ταψί για να δώσουν τα πιο νόστιμα πιάτα της Σαρακοστής.

Πλαστός, Μπουρανί Τυρνάβου, Σαλάτα με άγρια ρόκα & όσπρια, Χόρτα με μυρωδικά, ντομάτα & ξινό τραχανά, Χορτοτυρόπιτα, Μαραθοκεφτέδες, Γίγαντες με άγριο μάραθο & σέσκουλα, Τσουκνιδόπιτα με ζύμη πατάτας, Άγρια σπαράγγια φρικασέ, Βλίτα τσιγαριαστά με ντομάτα & σκορδαλιά

Εκλεκτή ψαροφαγία κατ’ οίκον
Κατσαρόλες, τηγάνια και ταψιά στην υπηρεσία των πιο νόστιμων ψαριών. Η επιλογή του ποτού, δική σας!
Κακαβιά, Μπαρμπούνια εσκαμπές, Τόνος σουβλάκι με φιστίκι Αιγίνης & σαλάτα από ψητά παντζάρια, Γιουβέτσι ουζάτο με ξιφία, Τόνος πλακί με τσορίθο & καπνιστή πάπρικα, Κρανιός με σπανάκι & φρέσκα κρεμμυδάκια γιαχνί, Παλαμίδα στη σχάρα με γλάσο από πετιμέζι & ξίδι, Φαγκρί με χόρτα αυγολέμονο, Γιουβαρλάκια μπακαλιάρου – σφυρίδας με κάρι, αυγολέμονο, Fish and chips με αγιολί, Λιγκουίνι με πέστο λιαστής ντομάτας & τραγανό γαύρο, Μπαρμπούνια σαν ωμό σαβόρο, Κακαβιά με συναγρίδα & κρόκο Κοζάνης, Παλαμιδάκι στον φούρνο με φινόκιο, κολοκυθάκια & εστραγκόν, Φαγκρί στη λαδόκολλα, Μπακαλιάρος μπουρδέτο με νεροκρέμμυδα & φρέσκια λουίζα, Σκορπίνα με φρέσκια ντομάτα, μελιτζάνες & ξινόχοντρο, Λαβράκι σπετσιώτα στη λαδόκολλα, Φασί με πράσα στον νταβά, Μαγιάτικο παπιγιότ στη λαδόκολλα με λαχανικά, κρόκο Κοζάνης & ρετσίνα

Γλυκά χωρίς βούτυρο
Μόνο με ελαιόλαδο, ταχίνι, σταφίδες, σιμιγδάλι, ξηρούς καρπούς και μυρωδάτα μπαχαρικά.

Χαλβάς σιμιγδαλένιος σοκολατένιος, Μεσολογγίτικο ραβανί, Λεμονόπιτα με ελαιόλαδο & γλάσο λεμονιού, Γλυκιά στριφτή ταχινόπιτα, Μπακλαβάς
με πορτοκάλι, καρύδια & τζίντζερ, Κορμός σοκολάτας με χαλβά

Οίνος
Τα κρασιά του μήνα που ξεχωρίσαμε

Olive!
Φαγητό με ψυχή!

4. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Σελίν Ντιον
Η γυναίκα πίσω από τη star
Πρόσφατα, το κανάλι France 3 καθήλωσε το κοινό με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μεγάλης ερμηνεύτριας. Ο δημιουργός του, Λοράν Αλέν-Καρόν, αποκαλύπτει ανέκδοτα περιστατικά από τη μυθιστορηματική ζωή της

Μαριάννα Πουρέγκα
Ο έρωτας, το «Εγκλημα» & η δύναμη της καλοσύνης
Η ταλαντούχα ηθοποιός του ΚΘΒΕ βουτάει στο πάντα επίκαιρο σύμπαν του Ντοστογιέφσκι και κατακτά τη θεατρική σκηνή της Αθήνας

Eλενα Τσολάκη
Μια Ελληνίδα στις top 100 αρχιτεκτόνισσες του κόσμου
Η διευθύντρια του Kyriakos Tsolakis Architects μιλάει για όσα κάνουν τη δουλειά της να ξεχωρίζει και την ίδια να συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα όπου όλοι οι αρχιτέκτονες θα ήθελαν να βρίσκονται

Χρύσανθος Πανάς
Δημοπρασία για καλό σκοπό
103 έργα τέχνης γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών από την προσωπική συλλογή του επιχειρηματία και δεινού συλλέκτη στο σφυρί για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Tantris Maison Culinaire
Το γκουρμέ έμβλημα του Μονάχου
Ο γαστρονομικός ναός των 70s γίνεται ο ορισμός του σύγχρονου εστιατορίου-προορισμού στην αρχοντική πρωτεύουσα της Βαυαρίας με τον σεφ Μπέντζαμιν Τσμούρα στο πηδάλιο

Ακόμα:
Αρτεμις Ιγνατίου
Η χορογράφος της Ολυμπιακής Φλόγας

Αντριου Σκοτ
Ο νέος ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ

Μόδα & Ομορφιά
Οι νέες τάσεις & τα μυστικά περιποίησης μιας γκέισας

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Σελίν Ντιον
Η γυναίκα πίσω από τη star
Πρόσφατα, το κανάλι France 3 καθήλωσε το κοινό με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μεγάλης ερμηνεύτριας. Ο δημιουργός του, Λοράν Αλέν-Καρόν, αποκαλύπτει ανέκδοτα περιστατικά από τη μυθιστορηματική ζωή της

Μαριάννα Πουρέγκα
Ο έρωτας, το «Εγκλημα» & η δύναμη της καλοσύνης
Η ταλαντούχα ηθοποιός του ΚΘΒΕ βουτάει στο πάντα επίκαιρο σύμπαν του Ντοστογιέφσκι και κατακτά τη θεατρική σκηνή της Αθήνας

Eλενα Τσολάκη
Μια Ελληνίδα στις top 100 αρχιτεκτόνισσες του κόσμου

Χρύσανθος Πανάς
Δημοπρασία για καλό σκοπό
103 έργα τέχνης γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών από την προσωπική συλλογή του επιχειρηματία και δεινού συλλέκτη στο σφυρί για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Tantris Maison Culinaire
Το γκουρμέ έμβλημα του Μονάχου
Ο γαστρονομικός ναός των 70s γίνεται ο ορισμός του σύγχρονου εστιατορίου-προορισμού στην αρχοντική πρωτεύουσα της Βαυαρίας με τον σεφ Μπέντζαμιν Τσμούρα στο πηδάλιο

Ακόμα:
Αρτεμις Ιγνατίου
Η χορογράφος της Ολυμπιακής Φλόγας

Αντριου Σκοτ
Ο νέος ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ

Μόδα & Ομορφιά
Οι νέες τάσεις & τα μυστικά περιποίησης μιας γκέισας

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Σελίν Ντιον
Η γυναίκα πίσω από τη star
Πρόσφατα, το κανάλι France 3 καθήλωσε το κοινό με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μεγάλης ερμηνεύτριας. Ο δημιουργός του, Λοράν Αλέν-Καρόν, αποκαλύπτει ανέκδοτα περιστατικά από τη μυθιστορηματική ζωή της

Μαριάννα Πουρέγκα
Ο έρωτας, το «Εγκλημα» & η δύναμη της καλοσύνης
Η ταλαντούχα ηθοποιός του ΚΘΒΕ βουτάει στο πάντα επίκαιρο σύμπαν του Ντοστογιέφσκι και κατακτά τη θεατρική σκηνή της Αθήνας

Eλενα Τσολάκη
Μια Ελληνίδα στις top 100 αρχιτεκτόνισσες του κόσμου

Χρύσανθος Πανάς
Δημοπρασία για καλό σκοπό
103 έργα τέχνης γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών από την προσωπική συλλογή του επιχειρηματία και δεινού συλλέκτη στο σφυρί για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Tantris Maison Culinaire
Το γκουρμέ έμβλημα του Μονάχου
Ο γαστρονομικός ναός των 70s γίνεται ο ορισμός του σύγχρονου εστιατορίου-προορισμού στην αρχοντική πρωτεύουσα της Βαυαρίας με τον σεφ Μπέντζαμιν Τσμούρα στο πηδάλιο

Ακόμα:
Αρτεμις Ιγνατίου
Η χορογράφος της Ολυμπιακής Φλόγας

Αντριου Σκοτ
Ο νέος ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ

Μόδα & Ομορφιά
Οι νέες τάσεις & τα μυστικά περιποίησης μιας γκέισας

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ήταν Χριστούγεννα του 1895 στο Chambray της Γαλλίας όταν ο Γάλλος ζαχαροπλάστη Louis Dufour επινόησε μία νέα, σοκολατένια λιχουδιά για το ζαχαροπλαστείο του: μικρά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδηγίες για τα μέλη που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (24.11.2024) εξέδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζουμερά burgers σε αφράτα ψωμάκια brioche, κλείνουν μέσα τους τις εμπνευσμένες handmade παρασκευές των αδελφών Κόκκαλη, που τρία χρόνια πριν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το...

ΜΑΓΑΖΙΝΟ

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Maestro στο Mega, παίρνουμε μια γεύση από τα γυρίσματα της σειράς. Διαβάστε περισσότερα στο govastiletto.gr ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ...