8 αβγά
4 κουταλιές γάλα
αλάτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
4 στρογγυλά κουλούρια με σησάμι
4 φέτες ζαμπόν ή κυπριακή λούντζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα μπολ σπάτε δύο αβγά, προσθέτετε μια κουταλιά γάλα, αλάτι και χτυπάτε καλά με ένα σύρμα ή πιρούνι.
Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζετε μια κουταλιά ελαιόλαδο.
Ρίχνετε το μίγμα με το αβγό στο τηγάνι και ξεκινάτε να ανακατεύετε το αβγό με μια ξύλινη κουτάλα.
Ψήνετε μέχρι να σταθεροποιηθεί το αβγό.
Χαράζετε το κουλούρι στη μέση, απλώνετε μια φέτα ζαμπόν πάνω στο μισό κουλούρι, προσθέτετε το αβγό και κλείνετε από πάνω με το άλλο μισό κουλούρι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!