Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βασκικό Cheesecake με στραγγάτο γιαούρτι

Βασκικό Cheesecake με στραγγάτο γιαούρτι



ΥΛΙΚΑ
600 g. Τυρί κρέμα
3 Αυγά
100 g. Ζάχαρη
1 κουταλάκι υγρή Βανίλια
300 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά,
100 g. Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό (10% λιπαρά,) Χαραλαμπίδης Κρίστης
30 g. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 g. Φρούτα του Δάσους για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και τη βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μετά προσθέτετε την κρέμα και το γιαούρτι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Προσθέτετε το αλεύρι και το ομογενοποιείτε σε χαμηλή ταχύτητα. Αφαιρείτε τον κάδο από το μίξερ και με μια σπάτουλα ανακατεύετε ακόμα λίγο για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχει μείνει τυρί κρέμα στα τοιχώματα του μίξερ.
Μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμα ζαχαροπλαστικής, διαμέτρου περίπου 22-23 εκ., αφού πρώτα τοποθετήσετε χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Όταν θα είναι έτοιμο, το αφήνετε να κρυώσει για μισή ώρα.
Τέλος, σερβίρετε με φρούτα του δάσους από πάνω, ζάχαρη αχνή ή σιρόπι καραμέλας.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημερωτικό σημείωμα με 16 ερωτήσεις- απαντήσεις για τον νέο προϋπολογισμό και την οικονομία, εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Συγκεκριμένα, το σημείωμα έχει...

ΚΟΣΜΟΣ

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή (22/11) ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις δοκιμές του νέου υπερηχητικού πυραύλου Oreshnik που εκτόξευσε χθες...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διευθύνσεις email και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες 4.239 Βρετανών, Ευρωπαίων, Γάλλων, Ιταλών και Ισπανών πολιτικών καθώς και Αμερικανών πολιτικών υπαλλήλων έχουν διαρρεύσει σε αγορές του...

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ήταν Χριστούγεννα του 1895 στο Chambray της Γαλλίας όταν ο Γάλλος ζαχαροπλάστη Louis Dufour επινόησε μία νέα, σοκολατένια λιχουδιά για το ζαχαροπλαστείο του: μικρά...