ΥΛΙΚΑ
600 g. Τυρί κρέμα
3 Αυγά
100 g. Ζάχαρη
1 κουταλάκι υγρή Βανίλια
300 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά,
100 g. Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό (10% λιπαρά,) Χαραλαμπίδης Κρίστης
30 g. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 g. Φρούτα του Δάσους για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και τη βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μετά προσθέτετε την κρέμα και το γιαούρτι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Προσθέτετε το αλεύρι και το ομογενοποιείτε σε χαμηλή ταχύτητα. Αφαιρείτε τον κάδο από το μίξερ και με μια σπάτουλα ανακατεύετε ακόμα λίγο για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχει μείνει τυρί κρέμα στα τοιχώματα του μίξερ.
Μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμα ζαχαροπλαστικής, διαμέτρου περίπου 22-23 εκ., αφού πρώτα τοποθετήσετε χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Όταν θα είναι έτοιμο, το αφήνετε να κρυώσει για μισή ώρα.
Τέλος, σερβίρετε με φρούτα του δάσους από πάνω, ζάχαρη αχνή ή σιρόπι καραμέλας.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!