Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Κρουασάν βουτύρου ή κουλούρι Θεσσαλονίκης: Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;

Κρουασάν βουτύρου ή κουλούρι Θεσσαλονίκης: Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;


Αυτή τη φορά σας θέσαμε στο Instagram ένα ερώτημα, που αφορά τις επιλογές σας στο πρωινό. Το δίλημμα ήταν αν προτιμάτε κρουασάν βουτύρου ή κουλούρι Θεσσαλονίκης και η μάχη ήταν σκληρή. Από τη μία έχουμε ένα αφράτο κρουασάν βουτύρου που ταιριάζει υπέροχα με τον καφέ σας και από την άλλη το αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια.

Η διαφορά στις ψήφους στο poll που σας στείλαμε, ήταν μεγάλη το κουλούρι Θεσσαλονίκης να κερδίσει συγκεντρώνοντας το 70% των ψήφων, ενώ το κρουασάν συγκέντρωσε ποσοστό 30% παραμένοντας στη δεύτερη θέση της προτίμησής σας. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να παραγγείλετε ή να αγοράσετε κουλούρι Θεσσαλονίκης ή κρουασάν βουτύρου απ’ έξω, ωστόσο αν είστε τολμηρός/η μπορείτε να δοκιμάσετε και να τα φτιάξετε στο σπίτι. Γι’ αυτό και σας έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα μυστικά και τις τεχνικές μας για το τέλειο κουλούρι Θεσσαλονίκης και κρουασάν βουτύρου, που μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας, καθώς και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές αν θέλετε να πειραματιστείτε.

Συνταγές για κουλούρι Θεσσαλονίκης


Κουλούρι Θεσσαλονίκης, η παραδοσιακή συνταγή

Εύκολο, γρήγορο και μερακλίδικο. Το τέλειο κουλούρι πρέπει να είναι τραγανό απ’ έξω και αφράτο στο εσωτερικό. Η συγκεκριμένη συνταγή για κουλούρι Θεσσαλονίκης από τον Λάμπρο Βακιάρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.


Κουλούρια Θεσσαλονίκης γεμιστά

Αν θέλετε να πειραματιστείτε μπορείτε να φτιάξετε ένα νόστιμο, αλμυρό σνακ ιδανικό για το γραφείο και το σχολείο. Το συγκεκριμένο γεμιστό κουλούρι θα σας κρατήσει χορτάτους με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Συνταγές για κρουασάν


Φτιάχνουμε σπιτικά κρουασάν βήμα – βήμα
Τα τραγανά, βουτυράτα κρουασάν πετυχαίνουν και στη δική μας κουζίνα. Απλώς θέλουν παραπάνω χρόνο, υπομονή και την κατάλληλη τεχνική, που στην συγκεκριμένη συνταγή μας τη δείχνει ο Adam Bush.

Σάντουιτς με γλυκά και αλμυρά κρουασάν
Αφού φτιάξετε τη βασική συνταγή μπορείτε να δοκιμάστε να τα κάνετε γλυκά ή αλμυρά σάντουιτς. Από πραλίνα φουντουκιού και μαρμελάδα μέχρι «σάντουιτς» με καπνιστό σολομό και τυρί, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε εύκολα και γρήγορα ένα πρωινό γεύμα ή ένα σνακ.

Το άρθρο της εβδομάδας


Beef,Burger,Is,A,Type,Of,Sandwich,Dish,That,Is

ΕΞΟΔΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Στη σύλληψη του 19χρονου γιου του Βρετανού φωτορεπόρτερ Πολ Λόου προχώρησαν οι αρχές της Καλιφόρνια, που τον κατηγορούν για τη δολοφονία του πατέρα του,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση της σχεδιαστικής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η νέα BMW 2 Series Gran Coupe,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η KTM έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια εποχή ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής, που αναδείχθηκε από τα ταμπλό της οθόνης αφής V80...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Π. Χαλάτσης Μετά από πέντε ημέρες αγώνα και 2.500 δύσκολα χιλιόμετρα σε κακοτράχηλα μονοπάτια, η ομάδα Dacia Sandriders πέτυχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Με...