Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη δολοφονία Νασράλα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη δολοφονία Νασράλα


Καταδικάζει τη δολοφονία Νασράλα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλεί την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις, «να εγκαταλείψει τη στάση του δεδομένου συμμάχου και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για ειρήνη με δικαιοσύνη».

Μην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: «Ένας νέος περιφερειακός πόλεμος χωρίς κανόνες με μεγάλο θύμα τον άμαχο πληθυσμό είναι προ των θυρών με επιπτώσεις που υπερβαίνουν τα γεωγραφικά όρια της Μέσης Ανατολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιοχή βρίσκεται στα πρόθυρα της γενικευμένης ανάφλεξης με ευθύνη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που, με τις πράξεις τους, συμβάλλουν στην περιθωριοποίηση του ΟΗΕ, καταργούν την πολυμερή διπλωματία, και φτάνουν στην υπονόμευση της διεθνούς ειρήνης.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ισραηλινό στρατό η γενοκτονία στη Γάζα (16.000 νεκρά παιδιά), οι συστηματικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ ισοπεδώνουν τον Λίβανο, τη χώρα των Κέδρων, αυτό το εύθραυστο θρησκευτικο-πολιτικό μωσαϊκό, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του επί 32 χρόνια ηγέτη της, Χασάν Νασράλα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να μάχεται το Ισραήλ. Είχε προηγηθεί η...

Μαγαζίνο

Συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μόρτζο το πρωί του Σαββάτου 28/9. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε...

Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (29/9, 21:30) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena»...

Κόσμος

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Anka-3, βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών οπλικών συστημάτων. Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!