Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Τι να φορέσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Looks που σας προτείνω

Τι να φορέσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Looks που σας προτείνω


Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού, δηλαδή αυτό του Αγίου Πνεύματος έφτασε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την έναρξη της πιο cool εποχής του χρόνου από μία εξόρμηση σε παραθαλάσσιο προορισμό.

Σε περίπτωση λοιπόν που ανήκεις στους τυχερούς που θα αφήσουν για λίγο την πόλη και θα περάσουν το τριήμερο σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, χρειάζεται να σκεφτείς έξυπνα όταν δημιουργήσεις τη βαλίτσα σου.

Το μυστικό για να μην πάρεις παραπάνω ρούχα από όσα χρειάζεσαι είναι να προτιμήσεις ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα περισσότερα looks.

Με όποιο μέσο και να ταξιδέψεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος -αμάξι, πλοίο ή αεροπλάνο- θυμήσου πρώτον, το travel outfit να είναι πολύ άνετο για να απολαύσεις τη διαδρομή και δεύτερον, τα κομμάτια που θα φοράς να σου δίνουν τη δυνατότητα να τα συνδυάσεις και με άλλο τρόπο τις επόμενες ημέρες!

Travel look: Ταξιδέψτε φορώντας ένα άνετο, φαρδύ παντελόνι, ένα λευκό tank top και τα αθλητικά σας.

Ένα μαύρο μάξι φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ

Silk Set: M’ ένα twin set που αποπνέει πολυτέλεια θα είστε “καλά ντυμένη” σε κάθε βραδινή έξοδο του καλοκαιριού.

Ένα σέξι cropped top: Συνδυάζεται εύκολα με κάθε πανωφόρι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή φλατ, απογειώνοντας τη θηλυκότητα και το στυλ. Επίσης, χωράει μέχρι και στο νεσεσέρ, οπότε εξοικονομείτε και επιπλέον χώρο.

Ένα μεταξωτό μαντήλι: Το δημοφιλές αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί με ποικίλους τρόπους και να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θέλετε ως τοπ, θέλετε στο κεφάλι, ως ζώνη ή σαν πινελιά στην τσάντα, το αέρινο μαντήλι σημαίνει καλοκαίρι και δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα.

Εμπριμέ: Φέτος, η μόδα δίνει προβάδισμα στα εμπριμέ κομμάτια και μία άνετη παντελόνα με εμπριμέ μοτίβα που θα φορέσετε με tank top και φλατ σανδάλια θα γίνει η καλύτερη (και πιο εύκολη!) statement εμφάνιση σας για το καλοκαίρι.

Ζακέτα να πάρετε! Φορέστε μια ελαφριά ζακέτα ή μια knit πλεκτή μαρινιέρα και απολαύστε το μίνι διάλειμμα από την καθημερινότητά σας με στυλ και ανάλαφρες βαλίτσες.

 

Καλό Τριήμερο και καλές βουτιές!

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...