Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σταύρος Νιάρχος – Dasha Zhukova: Το ταξίδι στην Ελλάδα μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Σταύρος Νιάρχος – Dasha Zhukova: Το ταξίδι στην Ελλάδα μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης


Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Page Six πρόκειται να γίνουν για τρίτη φορά γονείς.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova πρόσφατα απόλαυσαν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ελλάδα μαζί με την φίλη τους και γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Stella McCartney.

Ο λόγος της επίσκεψής του ήταν ένα από τα κοσμικά γεγονότα του καλοκαιριού: η βάφτιση του γιου Γιάννη Μαρτίνου και της Μάγιας Ζαφειροπούλου Μαρτίνου.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου και ακολούθησε πάρτι στο κτήμα της οικογένειας στο κυκλαδίτικο νησί. Στους καλεσμένους ήταν εκπρόσωποι από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο, από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και του θεάματος.

Η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος είχαν στην παρέα τους και την αδερφή του, Ευγενία Νιάρχου. Η συλλέκτρια έργων τέχνης μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Ελλάδα και στην παρέα της εντοπίσαμε ακόμη την σχεδιάστρια Stella McCartney, τη σύζυγο του Pierre Casiraghi, Beatrice Borromeo και τη σύντροφο του Τέο Νιάρχου, Camille Rowe.

Το φόρεμα που επέλεξε η Dasha Zhukova

Για τη βάφτιση η Dasha Zhukova επέλεξε μια αέρινη λευκή δημιουργία με πράσινες λεπτομέρειες που φέρει την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Giambattista Valli. Φωτογραφίες από το πάρτι μετά τη βάφτιση ανέβασε η παραγωγός Fabiola Beracasa Beckman.

 

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova έχουν άλλα δύο παιδιά.

Ο Φίλιππος Σταύρος Νιάρχος γεννήθηκε το 2021, ενώ η κόρη τους, Βικτώρια, ήρθε στον κόσμο το 2023.

Η Dasha Zhukova έχει ακόμη 2 παιδιά, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Roman Abramovich.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...