Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σπάει τη σιωπή της η Bella Hadid για την αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Adidas: «Είμαι σοκαρισμένη»

Σπάει τη σιωπή της η Bella Hadid για την αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Adidas: «Είμαι σοκαρισμένη»


Η Bella Hadid με ένα instastory έσπασε τη σιωπή της για τη συμμετοχή της στην αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Adidas που παρέπεμπε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου και προκάλεσε οργή.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα αυτό το μήνα, η Adidas παρουσίασε μια διαφήμιση με την Bella Hadid να κρατά ένα «πολυπόθητο κλασικό» αθλητικό παπούτσι από τη δεκαετία του ’70 για να τιμήσει την 52η επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου.

Ωστόσο, αυτοί οι αγώνες στιγματίστηκαν από τραγωδία όταν 11 Ισραηλινοί αθλητές και ένας Γερμανός αστυνομικός σκοτώθηκαν από την παλαιστίνια εξτρεμιστική οργάνωση «Μαύρος Σεπτέμβρης».

Η Bella Hadid, η οποία είπε ότι είναι «σοκαρισμένη» και «αναστατωμένη» από τον παραλληλισμό, ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε γνώση της ιστορικής σχέσης με τα φρικτά γεγονότα του 1972».

«Δεν θα εμπλεκόμουν ποτέ εν γνώσει μου με οποιαδήποτε τέχνη ή έργο που συνδέεται με μια φρικτή τραγωδία οποιουδήποτε είδους», έγραψε χαρακτηριστικά η Bella Hadid.

«Η ομάδα μου θα έπρεπε να γνωρίζει, η Adidas θα έπρεπε να γνωρίζει και εγώ θα έπρεπε να είχα κάνει περισσότερη έρευνα, ώστε να γνωρίζω και να καταλάβω και να μιλήσω», πρόσθεσε το μοντέλο.

Η Adidas έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για την καμπάνια και τον «αρνητικό αντίκτυπο» στη Χαντίντ και τα άλλα εμπλεκόμενα μοντέλα.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...

Μαγαζίνο

Την ονομαστική της εορτή είχε η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, την οποία έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος...

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αγγελικής, της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει με την αδελφή της το καλοκαίρι....